Antena 3 CNN Life LOTO 6/49. Regulile astea l-au ajutat să câştige de șapte ori premiul cel mare la Loto. "Şansele se măresc considerabil dacă..."

LOTO 6/49. Regulile astea l-au ajutat să câştige de șapte ori premiul cel mare la Loto. "Şansele se măresc considerabil dacă..."

LOTO 6/49. Regulile astea l-au ajutat să câştige de șapte ori premiul cel mare la Loto. "Şansele se măresc considerabil dacă..."
03 Oct 2018   •   20:05

Richard Lusting a câştigat de 7 ori, până acum, premiul cel mare la loterie şi spune că norocul, pur şi simplu nu are de-a face cu acest joc.

Pentru el biletele la Loto sunt mai mult o investiţie, un part-time job, unde merge o dată pe săptămână.

"Niciodată nu trebuie să joci mai mult decât îţi permiţi. Să nu cumperi mai multe bilete decât îţi permite bugetul, pentru că atunci cu siguranţă vei regreta", este prima regulă după care se ghidează americanul.

"Eu îmi aleg singur numerele. Apoi imediat mă documentez să văd dacă numerele mele au mai fost câştigătoare", o altă "regulă" care l-a ajutat să câştige.

"Alege-ţi 10 seturi de numere norocoase pe care să le foloseşti atunci când joci la loto", mai spune americanul care a câştigat mai bine de 1 milion de dolari din acest joc.

Richard a dat banii pe o casă, o motocicletă şi o maşină foarte scumpă, dar spune că va continua să joace.

×
Subiecte în articol: Loto 6/49 loto 5/40
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close