Antena 3 CNN Life Lupta împotriva celulitei se câştigă în trei paşi: alimentaṭie corectă, sport, masaj

Lupta împotriva celulitei se câştigă în trei paşi: alimentaṭie corectă, sport, masaj

Lupta împotriva celulitei se câştigă în trei paşi: alimentaṭie corectă, sport, masaj
de S.T.    |    01 Iul 2014   •   12:40

Odată cu vara, vine şi provocarea majoră pentru femei: costumul de baie, care, de multe ori, vine însoṭită de o prietenă deloc dorită: celulita. O problemă cu care se confruntă, din păcate, cele mai multe femei, adesea indiferent de greutatea la care se află, celulita este o consecinṭă directă a stilului de viaṭă, a ritmului accelerat în care trăim, mâncăm, existăm şi, nu în ultimă instanṭă, a atenṭiei pe care alegem sau nu să ne-o acordăm.

Şi, pentru că se vorbeşte mult pe această temă, Ela Crăciun a apelat la un specialist, care să ne vorbească nu doar despre ceea ce înseamnă aspectul de “coajă de portocală”, dar şi care sunt lucrurile efective pe care le putem face pentru a diminua sau preveni apariṭia sa.

Florentina Gionea, consilier în wellness şi nutriṭie i-a venit în ajutor şi iată ce a aflat.

Celulita, în termeni medicali, este o boală care implică inflamarea celulei. Persoanele cu această boală sunt foarte rare şi nu suportă să fie atinse. Ceea ce numim noi în termeni populari celulită este o modificare a pielii adesea descrisă ca o “coajă de portocală”, datorită apariţiei pe coapse, fese şi abdomen, în cantităṭi diferite uneori, mai mici la femeile sănătoase şi nu are legatură cu boala descrisă mai sus. în procent de, 90-98% din cazuri, celulita apare la femei.

Citeşte articolul integral pe www.elacraciun.ro.

×
Subiecte în articol: ela craciun celulita
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close