Antena 3 CNN Life Machiajul glamour pentru ochi căprui

Machiajul glamour pentru ochi căprui

Machiajul glamour pentru ochi căprui
Sursa foto: Foto: lyla.ro
05 Mai 2015   •   17:51

Toate femeile se viseaza star pentru o zi, la fel cum in copilarie toate fetitele se viseaza printese. Pe covorul rosu vedem tehnici de machiaj nemaintalnite, vestimentatii care te lasa fara rasuflare, vedete care impresioneaza ochii tuturor.

Ochii caprui sunt cel mai greu de machiat ochi. Datorita culorii lor intunecate, este nevoie de o tehnica buna si un machiaj deosebit pentru ai scoate in evidenta frumos si pentru a pune in lumina trasaturile frumoase ale fetei.

Tutorialul de mai jos prezinta in pasi simpli dar siguri, cum putem sa realizam un machiaj glamour la noi acasa.

In primul rand aplicam baza pentru machiaj pe toata fata, masand usor pana cand aceasta intra perfect in contact cu pielea, astfel nu vom ramane cu un aspect de “prea incarcat”.

Pasul urmator pe care trebuie sa il facem este sa aplicam fond de ten pe toata fata in miscari circulare, astfel incat sa aplicam corect si perfect.

Urmatorul lucru pe care trebuie sa il facem este sa folosim un iluminator pe pometi, frunte, nas si barbie folosind o pensula speciala.

Evidentiem sprancenele cu ajutorul unui fard special si evidentiem pometii cu un fard inchis la culoare pentru a scoate in evidenta trasaturile fetei.

Continuarea pe Lyla.ro

 

×
Subiecte în articol: machiaj
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close