Antena 3 CNN Life Mădălina Ghenea a făcut furori la Cannes, la premiera celui mai nou film în care apare

Mădălina Ghenea a făcut furori la Cannes, la premiera celui mai nou film în care apare

Mădălina Ghenea a făcut furori la Cannes, la premiera celui mai nou film în care apare
Sursa foto: Foto: Hepta
de M.Z.    |    21 Mai 2015   •   12:06

Mădălina Ghenea a făcut furori la Cannes, la premiera celui mai nou film în care apare, "La Giovinezza", de Paolo Sorrentino. 

 
Românca a păşit pe covorul roşu alături de trei "monştri sacri" ai marelui ecran: Jane Fonda, Michael Caine şi Harvey Keitel. Deşi joacă un rol secundar, Mădălina a fost în centrul atenţiei.  
 
Într-o rochiesomptuoasă model sirenă, care-i punea în valoare silueta, Mădălina Ghenea a urcat treptele Palatului Festivalurilor din Cannes într-o companie extrem de selectă. 
 
Deşi a rămas modestă în umbra legendarilor săi colegi de distribuţie, românca l-a tulburat şi pe prezentator, care a reuşit cu greu să-i pronunţe numele. 
 
Cu câteva ore mai devreme, Mădălina a fost primită cu aplauze şi la şedinţa foto dinaintea conferinţei de presă a filmului. 
 
Îmbrăcată într-o ie, Mădălina Ghenea a primit elogii şi de la comentatorul din studio al evenimentului. 
 
Mădălina a apărut la braţul lui Michael Caine şi alături de ceilalţi protagonişti ai peliculei "La Giovinezza". Jane Fonda, Harvey Keitel, Rachel Weisz şi regizorul Paolo Sorrentino au pozat înainte de prima proiecţie a filmului, cea pentru presa de specialitate.
 
În "La Giovinezza", Mădălina Ghenea joacă rolul unei seducătoare Miss Universe. Frumuseţea şi tinereţa ei îi impresionează pe Michael Caine şi Harvey Keitel. 
 
Filmul lui Sorrentino are parte de cronici excelente şi trece drept unul dintre favoriţii la câştigarea marelui trofeu, Palme d'Or.

×
Subiecte în articol: Mădălina Ghenea Cannes
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close