Antena 3 CNN Life "Mami, de ce imi fuge vena?" Strigatul unei mame iti sfasie inima. Ajuta-l si tu pe Alex

"Mami, de ce imi fuge vena?" Strigatul unei mame iti sfasie inima. Ajuta-l si tu pe Alex

"Mami, de ce imi fuge vena?" Strigatul unei mame iti sfasie inima. Ajuta-l si tu pe Alex
23 Dec 2016   •   22:02

“Scrisoare către Univers” este povestea unei mame despre fiul ei, Alex, un copil vesel, dar lovit dur de viață. Are cancer la doar 6 ani. România, acest copil are nevoie de tine.

Ascultă aici scrisoarea pe care am primit-o de la Ana Maria și dacă simți că poți face o faptă bună, găsești un cont pentru donații mai jos. SCRISOARE CĂTRE UNIVERS

"Mami de ce fuge vena? Am stat cuminte, nu am zis decat: au!" El este Alex, Iubirica mea. El este sufletul meu bun, care ori de câte ori întâlneşte un om amărât vine la mine şi-mi cere un bănuţ ca să-i dea. Este dornic să afle cât mai multe lucruri. Îi place să-i povestim despre Egiptul Antic, despre daci, despre romani.... despre Univers. Era nerăbdător să meargă în clasa pregătitoare, însă nu a fost decât o săptămână. Se trezea primul, îi plăcea să pregătim împreună pacheţelul şi mă grăbea. Îi era teamă să nu întârziem. Iubirica mea e acum în spital. Nu e în banca lui, în clasa pregătitoare pentru că Universul a hotărât ca el să se îmbolnăvească. Totul a început la sfârşitul lunii septembrie. După un week-end petrecut la bunici, mi-a zis că vede dublu. A doua zi a început să-şi piardă echilibrul, iar medicul pediatru ne-a recomandat un consult neurologic. În aceeaşi săptămână, de la neurologie, am ajuns la spitalul Bagdasar Arseni, unde în urma unui CT s-a depistat o tumoră pe trunchiul cerebral. Continuarea si CONTUL DONATII AICI. 

×
Subiecte în articol: donatii cancer mama
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close