Antena 3 CNN Life Poliția americană a emis mandat de arestare pe numele lui Marilyn Manson

Poliția americană a emis mandat de arestare pe numele lui Marilyn Manson

Poliția din statul american New Hampshire a emis și urmează să pună în aplicare un mandat de arestare pe numele muzicianului Marilyn Manson.

Poliția americană a emis mandat de arestare pe numele lui Marilyn Manson
Sursa foto: hepta
de Adrian Iclozan    |    26 Mai 2021   •   10:38

Manson, pe numele real Brian Warner, 52 de ani, este acuzat de două infracțiuni de agresiune iar victima ar fi un realizator de materiale video.

Incidentele ar fi avut loc în timpul unui concert în Gilford, New Hampshire, în 2019.

Potrivit unei declarații a poliției, muzicianul era la curent, de ceva vreme, cu emiterea mandatului de arestare pe numele său și nu a făcut nimic pentru a răspunde acuzațiilor.

Fiecare dintre cele două acuzații îi pot aduce în instanță artistului o pedeapsă mai mică de un an de închisoare și o amendă de până la 2.000 de dolari. 

Poliția a mai precizat că atacurile care i se impută lui Manson "nu au implicații de natură sexuală". 

Muzicianul nu a comentat până în prezent asupra situației.

Cascadă de acuzații la adresa artistului

Anterior în cursul acestei luni, Ashley Walters, fosta asistentă a lui Manson l-a dat în judecată pentru agresiune sexuală. Avocații lui Walter au depus o plângere în statul California.

Walters susține că Manson a era "un șef înspăimântător și violent", care le-a spus prietenilor că o pot "pipăi și săruta" pe asistenta sa, pe care o obliga să muncească 48 de ore fără pauză.

Managementul muzicianului a respins vehement acuzațiile.

Într-un alt scandal, actrița Evan Rachel Wood a spus că a fost "abuzată oribil" de Manson iar casa de discuri Loma Vista Recordings a anulat contractul cu artistul în urma acuzațiilor la adresa acestuia.

Manson a respins acuzațiile de abuz, calificându-le drept "o distorsionare îngrozitoare a realității".

Marilyn Manson, portret succint

Brian Hugh Warner, vocalist, instrumentist și unicul membru constant al grupului rock Marilyn Manson, a ajuns în prim-planul scenei muzicale internaționale în anii '90, cu albumele Antichrist Superstar și Mechanical Animals, controversate, dar și apreciate de public și critică.

Show-urile sale sunt caracterizate de elemente din categoria horror patologic, versuri explicite și interpretare extrem de dinamică.

A fost acuzat public că i-a inspirat prin muzica sa pe liceenii ucigași Eric Harris și Dylan Klebold, care au asasinat prin împușcare 12 elevi la colegiul Columbine, în data de 20 aprilie 1999.

Ulterior, s-a dovedit că acuzațiile erau false, alimentate de presa de scandal.

În timpul crizei pandemice, Manson a continuat să compună, piesa de titlu a noului său album, "We are chaos", lansat pe 11 septembrie anul trecut, având în prezent circa 7,6 milioane de vizualizări (clipul următor).

×
Subiecte în articol: Marilyn Manson mandat de arestare
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close