Antena 3 CNN Life O mașină Chevrolet Bel Air a făcut senzație la RAR Bacău: "A devenit o piesă dorită în orice colecție auto"

O mașină Chevrolet Bel Air a făcut senzație la RAR Bacău: "A devenit o piesă dorită în orice colecție auto"

Un pasionat de mașini a adus la RAR Bacău un model aflat doar în colecțiile împătimiților: Chevrolet Bel Air. Este considerată legenda americană a anilor '50.

O mașină Chevrolet Bel Air a făcut senzație la RAR Bacău: "A devenit o piesă dorită în orice colecție auto"
Sursa foto: Facebook/ Registrul Auto Roman
de Mia Lungu    |    08 Feb 2023   •   20:43

"Modelul  înglobează multe elementele de stil ale vremii, combinate cu “simpla inocență” despre care vorbesc admiratorii lui Chevy.", au scris reprezentanții Registrului Auto Român, pe pagina de Facebook.

"Ajutat de manevrabilitatea și confortul care îl defineau, dar și de popularitatea de care s-a bucurat, Bel Air a devenit o piesă dorită în orice colecție auto", au mai notat aceștia.

Chevrolet Bel Air a fost fabricat între anii 1955-1957, dar a avut un succes enorm în rândul populației, fiind considerată o adevărată mândrie a americanilor.

Bel Air a fost disponibil în trei modele de serie: Lux Bel Air, Mid-range și Noir nig.

În total au fost fabricate 798.000 autovehicule între anii 1955 și 1957. Mai sunt funcționale aproximativ 200.000 automobile, dintre care 150.000 în America și 50.000 în restul lumii. În Europa se găsesc aproximativ 8.000 de automobile Chevrolet Bel Air.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește și: "O RARitate": Imagini cu o mașină fabricată în 1948, refăcută aproape în totalitate, publicate de Registrul Auto Român

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close