Antena 3 CNN Life Meghan Markle, apariție surpriză la TV: „În fața acestei realități devastatoare, am văzut puterea spiritului uman"

Meghan Markle, apariție surpriză la TV: „În fața acestei realități devastatoare, am văzut puterea spiritului uman"

Meghan Markle şi-a făcut prima apariţie publică televizată după ce, în iulie, anunţase că a pierdut o sarcină. Ea a împărtăşit un mesaj de speranţă, duminică, la televiziunea americană CNN, prin care a adus un omagiu „eroilor tăcuţi" din toata lumea, care și-au ajutat semenii de când s-a declanșat pandemia COVID-19.

Meghan Markle, apariție surpriză la TV: „În fața acestei realități devastatoare, am văzut puterea spiritului uman"
Sursa foto: CNN
de Mia Lungu    |    14 Dec 2020   •   16:10

Ducesa de Sussex a mărturisit că a fost „inspirată" de poveştile de solidaritate şi de compasiune „în cursul unui an care a fost cu adevărat o provocare" pentru oamenii din întreaga lume.

"Pentru numeroase familii, impactul pendemiei a fost catastrofal. Prea multe persoane s-au confruntat cu o problemă crucială: Cum îmi voi putea hrăni familia?", a amintit aceasta într-o intervenție la postul american CNN.  

Soția Prințului Harry a menționat că „în fața acestei realități devastatoare, am văzut puterea spiritului uman și modurile remarcabile prin care comunitățile răspund în vremuri dificile. Am văzut binele în oameni, în vecinii noștri și în comunități întregi care se reuneau pentru a decide că nu vor asista ca martori pasivi în timp ce vecinii noștri vor flămânzi".

 „Aceste momente au amintit multora că ţinem la ei. În această seară, celebrăm eroii tăcuţi, pe unii îi cunosc, pe alţii îi aplaudăm de departe", a continuat fosta actriţă.

"Aceşti indivizi care au vegheat ca cele mai de bază nevoi ale comunităţilor să fie satisfăcute. Ei au vegheat ca persoanele din jurul lor să nu sufere în izolare. Ei şi-au hrănit vecinii în mai multe feluri".

Meghan Markle a estimat că eroii nevăzuți, prin elanul lor de solidaritate, "ne-au arătat că şi în momentele cele mai triste, când ne întâlnim, avem puterea de a reaminti altcuiva că există speranţă şi că vom fi bine". 

 

×
Subiecte în articol: Meghan Markle Ducesa de Sussex
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close