Antena 3 CNN Life Mesaje de Crăciun 2023. Cele mai frumoase urări și sms-uri pentru cei dragi

Mesaje de Crăciun 2023. Cele mai frumoase urări și sms-uri pentru cei dragi

De Crăciun, trimite-le celor dragi un gând bun. Iată cele mai frumoase urări și mesaje cu care să-ți impresionezi familia și prietenii.

Mesaje de Crăciun 2023. Cele mai frumoase urări și sms-uri pentru cei dragi
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Dec 2023   •   06:00

Crăciunul este asociat cu valori precum iubirea, generozitatea și unitatea familiei, fiind una dintre cele mai așteptate și îndrăgite sărbători.

În fiecare an, sărbătoarea nașterii lui Iisus Hristos aduce o mare bucurie în case și în suflete.

Cu acest prilej, oamenii își exprimă afecțiunea și recunoștința față de cei dragi, prin schimbul de cadouri sau gânduri bune.

Iată cele mai frumoase mesaje, urări și sms-uri pe care să le trimiți celor dragi în această zi.

Mesaje, urări, sms-uri de Crăciun

"Crăciun fericit! Fie ca spiritul sărbătorilor să te inspire și să-ți aducă momente de bucurie și armonie în casă, pe care să le trăiești alături de cei dragi."

"Cu bucurie în suflet, îți trimit cele mai calde gânduri de Crăciun. Această zi Sfântă să-ți aducă binecuvântare divină și iubire nemărginită. Crăciun fericit!"

"Miros de brad și parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbători! Crăciun binecuvântat și plin de har divin!"

"Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună de la magi. Sărbători fericite!"

"Fie ca mirosul de brad, colindele, cozonacul cald şi atmosfera de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun fericit!"

"Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc! Crăciun fericit!”

"Frumuseţea Crăciunului, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire și binecuvântarea divină. Sărbători fericite!"

"Lumina Naşterii Lui Iisus se întinde de la o casă la alta, de la o inimă la alta, iar căldura şi bucuria acestei sărbători ne aduce pe toţi mai aproape! Crăciun fericit!"

"Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde. Crăciun fericit!"

"Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire! Crăciun binecuvântat!”

"În această zi Sfântă, fie ca inima ta să strălucească de bucurie, iar casa ta să fie plină de căldura dragostei divine. Crăciun fericit!"

"Magia Crăciunului să-ți umple sufletul de pace, iubire și bucurie nemărginită. Sărbători fericite!"

"Sărbători pline de har și liniște. Inimile voastre să vibreze de bucurie în această zi specială și în întreaga viață. Crăciun fericit!"

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close