Antena 3 CNN Life Mesaje de Sfântul Nicolae. Cele mai frumoase urări şi felicitări pentru sărbătoriții zilei

Mesaje de Sfântul Nicolae. Cele mai frumoase urări şi felicitări pentru sărbătoriții zilei

Ziua de 6 decembrie este închinată Sfântului Nicolae. Iată cele mai frumoase mesaje și urări cu care să-i impresionezi pe cei dragi.

Mesaje de Sfântul Nicolae. Cele mai frumoase urări şi felicitări pentru sărbătoriții zilei
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Dec 2023   •   06:00

Sfântul Ierarh Nicolae este sărbătorit în fiecare an, pe data de 6 decembrie.

Născut într-o familie bogată, Sfântul Nicolae s-a remarcat încă de mic prin credința puternică și prin dorința de a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși.

Când părinţii acestuia au trecut la cele sfinte, Sfântul Nicolae nu şi-a dorit nimic din averea moștenită, astfel că a împărţit-o pe toată oamenilor săraci.

Află mai multe despre: Povestea lui Moș Nicolae. Originea tradiției cadourilor lăsate pe furiș

Sfântul Nicolae mai este cunoscut drept ocrotitorul copiilor, vindecător și ajutător al femeilor care își doresc să devină mame.

Mesaje și urări de Sfântul Nicolae

"Sărbătoarea Sfântului Nicolae să-ți aducă în casă bucurie, pace și binecuvântare. Fie ca generozitatea și iubirea pe care Sfântul Nicolae le-a arătat să te inspire în tot ce faci. La mulți ani!"

"Sfântul Nicolae, ocrotitorul copiilor și al celor aflați în nevoie, să-și verse binecuvântările asupra familiei tale. Fie ca dragostea Sa să-ți umple inima, iar lumina divină să-ți îndrume pașii. La mulți ani!"

"La mulți ani de Sfântul Nicolae! Fie ca ziua sfântă să-ți aducă multă bucurie și dorințe împlinite, iar această mare sărbătoare să fie plină de binecuvântări pentru tine și familia ta."

"Sfântul Nicolae să te vegheze și să te protejeze mereu. Fie ca această zi să fie plină de har și sănătate pentru tine și pentru cei dragi. La mulți ani!"

"În această zi specială, îți trimit toată dragostea și căldura inimii mele. Sărbătoarea Sfântului Nicolae să aducă în viața ta bucurii nesfârșite și să-ți umple casa cu iubire. La mulți ani!"

"Cu ocazia Sfântului Nicolae, îți trimit gândurile mele bune și cele mai sincere urări. Fie ca această zi să-ți aducă bucurii neașteptate și să-ți învăluie inima cu căldură. La mulți ani!"

"Sărbătoarea Sfântului Nicolae să-ți aducă în casă daruri de bucurie și zâmbete sincere. La mulți ani cu sănătate și împliniri frumoase!"

"Sfântul Nicolae să-ți aducă în dar multe clipe de fericire și să te ocrotească mereu cu iubirea Sa divină. La mulți ani cu bucurii nenumărate!"

"Cu ocazia Sfântului Nicolae, să te simți înconjurat de iubire și căldură. Fie ca această zi să-ți aducă pace și bucurie. La mulți ani!"

"Sfântul Nicolae să-ți aducă în dar liniște și armonie, iar viața ta să strălucească precum steaua de pe mantia Sa. La mulți ani cu binecuvântare și fericire!"

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close