Antena 3 CNN Life Mesaje de Ziua Îndrăgostiţilor. Cele mai frumoase mesaje, urări şi felicitări pentru persoana iubită

Mesaje de Ziua Îndrăgostiţilor. Cele mai frumoase mesaje, urări şi felicitări pentru persoana iubită

De Ziua Îndrăgostiţilor, pe 14 februarie, alege să-i trimiţi jumătăţii tale cele mai frumoase mesaje, urări şi felicitări.

Mesaje de Ziua Îndrăgostiţilor. Cele mai frumoase mesaje, urări şi felicitări pentru persoana iubită
Sursa foto: Freepik.com
de Georgiana Adam    |    14 Feb 2024   •   06:00

Ziua Îndrăgostiţilor sau Valentine's Day este sărbătorită, anual, pe data de 14 februarie.

Deși nu este o sărbătoare românească, această zi a prins contur și în țara noastră, fiind un prilej prin care cei îndrăgostiți își mărturisesc din nou iubirea față de o persoană din viața lor.

Fie că o celebrăm sau nu, este interesant să cunoaștem originea acestei sărbători, având o istorie lungă și plină de mister, care se leagă și de numele Sfântului Valentin.

Se pare că Ziua Îndrăgostiților pe care o cunoaștem astăzi este, de fapt, rezultatul împletirii dintre moștenirea creștină și practicile păgâne din Imperiul Roman.

Mesaje de Ziua Îndrăgostiţilor. Cele mai frumoase urări pentru persoana iubită

Draga mea iubire, fiecare zi alături de tine este o călătorie minunată în lumea iubirii. Îți urez ca drumul nostru să fie mereu presărat cu bucurii, împliniri și să ne bucurăm împreună de fiecare clipă a vieții. Te iubesc mai mult decât pot spune cuvintele! La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

Să fii mereu fericit/ă, așa cum mă simt eu în prezența ta. Îți urez să strălucești în fiecare zi așa cum o faci în inima mea. Cu dragoste și recunoștință, [numele tău]. La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

În fiecare răsărit de soare, să simți că inima mea bate alături de a ta, căci tu ești lumina mea și sursa fericirii mele. Să ai parte de zile pline de iubire și împliniri, iar fiecare pas pe care îl faci să te apropie de visele tale. Te iubesc enorm! La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

Dragostea mea, în fiecare zi îți urez zâmbete sincere, momente de liniște și iubire care să îți umple inima. Să te simți mereu iubit/ă și apreciat/ă, așa cum meriți. Ești inima mea, și fiecare bătaie îți este dedicată. Cu dragoste și afecțiune, [numele tău]. La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

Îți urez zile pline de râs, serile împărțite cu cei dragi și nopti liniștite alături de vise frumoase. Fiecare zi să îți aducă noi motive de bucurie și realizări. Și mai presus de toate, să știi că ești iubit/ă mai mult decât cuvintele pot exprima. Cu toată dragostea mea, [numele tău]. La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

Să ai mereu parte de împliniri, fericire și sănătate. Fiecare pas pe care îl faci să îți aducă mai aproape de visele tale, iar fiecare zi să fie o poveste frumoasă scrisă împreună. Te iubesc cu toată inima mea, [numele tău]. La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

Cele mai frumoase urări de 14 februarie, Ziua Îndrăgostiţilor

Dragostea mea, în fiecare clipă a vieții mele, simt cum inima mea bate doar pentru tine. Ziua Îndrăgostiților să fie doar un prilej în plus de a-ți spune cât de mult te iubesc și cât de recunoscător/ă sunt că faci parte din viața mea. Ești lumina ce îmi luminează calea și bucuria ce îmi înseninează zilele. Te iubesc mai mult decât cuvintele pot exprima! La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

În această Zi a Îndrăgostiților, vreau să îți reamintesc că dragostea mea pentru tine crește în fiecare zi. Ești raza mea de soare în cele mai întunecate zile, alinarea mea în momentele dificile și visul meu devenit realitate. Fie ca această zi să fie la fel de minunată precum ești tu pentru mine! La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

Dragostea noastră este ca un trandafir înfloritor, frumos și plin de viață. În Ziua Îndrăgostiților, vreau să-ți mulțumesc pentru că aduci culoare în lumea mea și pentru că faci fiecare zi specială. Ești sufletul meu pereche și îți promit să te iubesc cu aceeași intensitate în fiecare zi ce trece. La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

În această zi a iubirii, vreau să-ți spun că ești cea/cel care face inima mea să bată mai tare. Fiecare moment petrecut cu tine este o comoară prețioasă, iar dragostea noastră este cea mai frumoasă poveste de dragoste scrisă vreodată. Te iubesc mai mult decât orice și mă simt norocos/ă să te am în viața mea. La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

Fiecare sărut, fiecare îmbrățișare, fiecare privire sunt mărturii ale iubirii noastre neîncetate. În Ziua Îndrăgostiților, vreau să-ți mulțumesc pentru că faci fiecare zi specială și pentru că împreună construim o poveste de dragoste atât de frumoasă. Ești dragostea mea adevărată și nu pot să-mi imaginez viața fără tine. La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

Mesaje Ziua Îndrăgostiţilor pentru ea

Draga mea iubire, în Ziua Îndrăgostiților vreau să-ți reamintesc cât de specială ești pentru mine. Ești lumina care îmi luminează zilele și raza care îmi încălzește inima. Cu tine, fiecare zi este o sărbătoare a iubirii. Te iubesc mai mult decât cuvintele pot exprima! La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

În această zi frumoasă a iubirii, vreau să-ți spun cât de recunoscător sunt că ai ales să faci parte din viața mea. Ești comoara mea cea mai de preț și fiecare moment petrecut cu tine este o binecuvântare. Ziua Îndrăgostiților să-ți aducă aceeași bucurie pe care o aduci tu în viața mea! La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

Cu fiecare bătaie a inimii mele, simt că iubirea pentru tine crește. În Ziua Îndrăgostiților, vreau să-ți spun că ești cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată. Cu tine, viața mea devine o poveste de dragoste desprinsă din basme. Te iubesc dincolo de cuvinte! La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

Draga mea, în această zi specială, îți mulțumesc pentru că ești mereu alături de mine în toate momentele, atât cele bune, cât și cele mai puțin bune. Ești sprijinul meu, confidența mea și dragostea mea eternă. Ziua Îndrăgostiților să-ți aducă tot atât de multă fericire cât mi-ai adus tu în viața mea! La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

Fiecare zi alături de tine este o călătorie magică plină de iubire și complicitate. În Ziua Îndrăgostiților, vreau să-ți reamintesc cât de mult te iubesc și cât de specială ești pentru mine. Ești femeia visurilor mele, iar iubirea noastră este cel mai prețios dar. Cu dragoste, [numele tău]. La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

Draga mea, în această zi dedicată iubirii, vreau să-ți mulțumesc pentru fiecare zâmbet, pentru fiecare îmbrățișare și pentru toată dragostea pe care o împarți cu mine. Ești raza mea de soare și motivul pentru care inima mea bate cu atâta putere. Te iubesc dincolo de infinit! La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

Mesaje Ziua Îndrăgostiţilor pentru el

Dragul meu, în Ziua Îndrăgostiților, vreau să-ți spun cât de mult te iubesc și să-ți mulțumesc pentru că ești parte din viața mea. Fiecare zi alături de tine este o binecuvântare, iar iubirea noastră este cea mai frumoasă poveste scrisă vreodată. Te iubesc necondiționat! La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

În această zi specială, vreau să-ți adresez cele mai dulci cuvinte de iubire. Ești farul meu în întuneric, forța mea în momente de slăbiciune și răspunsul la toate întrebările inimii mele. Ziua Îndrăgostiților să fie la fel de minunată precum ești tu pentru mine! La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

Draga mea iubire, în fiecare clipă a vieții mele, mă simt norocos/ă că te am alături. Ești partenerul meu de nădejde, confidentul meu și dragostea mea eternă. Îți urez o Zi a Îndrăgostiților plină de bucurie, râs și, desigur, multă dragoste! La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

Cu fiecare zi care trece, iubirea mea pentru tine crește tot mai mult. În această Zi a Îndrăgostiților, vreau să-ți mulțumesc pentru că ești susținerea mea necondiționată și pentru că faci fiecare zi specială. Te iubesc dincolo de orice cuvinte pot spune! La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

Draga mea jumătate, în această Zi a Îndrăgostiților, îți urez o zi la fel de minunată precum ești tu. Fiecare moment petrecut cu tine este o aventură plină de iubire și bucurie. Te iubesc mai mult decât pot să exprim și sunt recunoscător/ă că împărțim această călătorie a vieții împreună! La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

Să ai parte de o zi a Îndrăgostiților plină de surprize plăcute, momente de tandrețe și amintiri frumoase. Tu ești bătălia mea câștigată, visul meu devenit realitate și fericirea mea perpetuă. Cu dragoste și recunoștință, [numele tău]. La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

×
Subiecte în articol: mesaje Ziua Indragostitilor
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close