Antena 3 CNN Life Mihai Voropchievici, despre cele cinci semne că sufletul pereche este aproape

Mihai Voropchievici, despre cele cinci semne că sufletul pereche este aproape

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în emisiunea "Adevăruri Ascunse" de la Antena 3, despre cele cinci semne care arată că sufletul pereche este aproape.

Mihai Voropchievici, despre cele cinci semne că sufletul pereche este aproape
de Georgiana Adam    |    17 Oct 2020   •   19:10

Dacă stăm să ne gândim, fiecare dintre noi și-ar fi dorit sau își dorește sufletul pereche. În cea mai mare pondere, sunt cei care nu au o relație și și-ar dori ca persoana de lângă să fie chiar sufletul pereche.

Dar știi cum e, Dumnezeu îți dă când consideră el. Sau situațiile apar când cred ele că trebuie să vină, niciodată când le cauți.

Dacă ne apucăm să căutăm sufletul pereche, s-ar putea să căutăm acolo unde nu trebuie și el e chiar la doi pași de noi. De multe ori așa se întâmplă.

Universul, de multe ori, ne mai ajută în căutările noastre și vine și ne oferă niște indicii, niște posibilități, niște semne. Noi trebuie să fim puțin atenți când le primim.

Atunci când îți visezi sufletul pereche

Indiciile pot veni sub varianta visului. Te culci și cazi într-un vis nemaipomenit din care n-ai mai vrea să pleci. Te simți așa de bine, un vis romantic, cu tot felul de întâmplări plăcute, cu situații plăcute și se mai întâmplă câteodată să îți mai apară și câte o figură plăcută care te întărâtă, te incită și dacă nu ai avut șansa să ții minte visul, pentru că în general visele astea nemaipomenite se uită.

Dacă se întâmplă să visezi acea persoană într-o noapte de sărbătoare, de Bobotează, și ești necăsători sau nemăritată, ți-a pus Dumnezeu mâna în cap.

De multe ori greșim pentru că avem senzația că acel suflet pereche trebuie neapărat să fie și partenerul de viață, dar de multe ori nu se întâmplă. Și îl poți găsi printr-un prieten apropiat, o persoană care ți-e foarte dragă, e în permanență lângă tine și devine un fel de înger păzitor al tău.

Atunci când încerci să te schimbi ca persoană

Începe o dorință nebună să schimbi ceva în tine. Să lucrezi cu tine, să mai îmbunătățești. Dacă ești mai tumultos, îți zici să fii mai calm.

Noi trebuie să învățăm lucrurile astea pentru că, de multe ori, trecem peste ele. Și dacă nu vrei să lucrezi cu tine, vei fi același om care vine în ipostaze noi, dar ești la fel de perimat, cu aceeași gândire retrogradă și nu ai făcut nimic.

Atunci, de ce să vii cu lucrurile astea când poți să obții niște lucruri extraordinar de plăcute numai datorită unor schimbări pe care trebuie să le accepți în viața ta. Altceva nu îți cere.

Atunci când începi să vezi scopul vieții tale mult mai clar

Începi să vezi care e scopul vieții tale pentru că, deseori, până la o anumită vârstă, încerci mai multe lucruri. Dar, în momentul în care produci acea schimbare în tine, îți dai seama că scopul vieții tale se vede mult mai clar.

Și atunci te axezi pe domeniul ăla pe care îl simți că ți-e benefic, că poți să realizezi ceva și tot ce a fost până acum ai impresia că e o existență goală.

Acum simți, în sfârșit, că ești împlinit, vrei să ai realizări la nivelul pe care ți-l doreai. În momentul în care și o muncă dacă o faci voit sau forțat, dar tu simți că vrei să faci altceva, că ai altă chemare. În momentul în care ai trecut și ai schimbat, acel lucru te împlinește.

Cu cât faci ceva care îți place, cu atât vei avea mai multă bucurie, mai multă plăcere.

Atunci când începi să vezi iubire peste tot în jurul tău

Iubirea nu trebuie să coste mult. Iubire e și atunci când ajungi acasă și ți-a deschis ușa și te-a întâmpinat cu un zâmbet: hai, fă-te comod că am pregătit ceva bun, o surpriză. Deci, în fiecare zi poate fi cu totul altceva.

Afecțiunea nu trebuie să fie neapărat la modul ne pupăm și ne iubim și de mâncat nu mâncăm astăzi pentru că noi ne hrănim cu fructul dragostei. Funcționează, dar până la un moment dat.

Tot ce e în jurul tău parcă este altfel. Pășești mai ușor, toate parcă vin de la sine. Adică nu încerci să le forțezi pentru a primi dragoste sau o vorbă bună și dacă ai văzut că toate astea vin de la sine, atunci cum să nu îți fie bine?

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici
Parteneri
Elevii vor avea o oră în plus pe săptămână, din anul școlar 2023-2024
x close