Antena 3 CNN Life Un milionar a îngropat o comoară în munţi și oricine poate să o găsească. Ce trebuie să facă cei care vor să-și schimbe total viața

Un milionar a îngropat o comoară în munţi și oricine poate să o găsească. Ce trebuie să facă cei care vor să-și schimbe total viața

Un milionar american în vârstă de 86 de ani a ascuns în urmă cu opt ani o comoară în munți, undeva lângă graniţa cu Canada. Nici până în ziua de azi nu a fost descoperită, deși chiar acesta a lăsat indiciile pentru cei care vor să-și schimbe radical viața.

Un milionar a îngropat o comoară în munţi și oricine poate să o găsească. Ce trebuie să facă cei care vor să-și schimbe total viața
Sursa foto: Pixabay,com
de Dan Gabor    |    30 Oct 2020   •   20:11

Fostul pilot în războiul din Vietnam şi negustor de artă Forrest Fenn a îngropat comoara, despre care se spune că ar valora mai multe milioane de dolari, în zona Rocky Mountains, între Santa Fe, New Mexico şi graniţa cu Canada.

Milionarul estimează că aproximativ 350.000 oameni au plecat până acum în căutarea comorii ascunse de el. Bărbatul nu știe, însă, și dacă vreunul dintre căutători s-a apropiat măcar de locul care l-ar putea face bogat.

“Nici soţia mea nu ştie unde am ascuns comoara. Dacă mor mâine, secretul merge cu mine în sicriu”, a mărturisit Forrest Fenn.

Milionarul primeşte cam 100 de mailuri pe zi cu diverse solicitări, iar uneori este obligat să sune la poliţie și asta pentru că în unele cazuri este ameninţat să spună care este locul exact în care a ascuns comoara.

Indiciile privind locul în care s-ar afla comoara ascunsă de milionarul american sunt ascunse în următoarele versuri:

“Începe acolo unde apele s-au oprit / şi ia-o în jos prin canion / Nu departe, dar prea departe ca să mergi pe jos / Lasă în urmă casa lui Brown”, sună o parte din ghicitoare.

 

×
Subiecte în articol: comoara Canada
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close