Mirabela Dauer, după moartea lui Bogdan Stanoevici: "Ăsta e stilul nostru: răutatea, invidia, jignirile"

de Georgiana Adam    |    16 Ian 2021   •   20:59
Mirabela Dauer, după moartea lui Bogdan Stanoevici: "Ăsta e stilul nostru: răutatea, invidia, jignirile" Exclusiv

Mirabela Dauer a intervenit în controversele iscate în jurul morţii actorului Bogdan Stanoevici.

Reputata interpretă spune că românii par să-şi fi construit un nou brand de ţară, bazat pe răutate, ură, invidie.

"Aşa s-a întâmplat cu alţi oameni frumoşi, inteligenţi, de care Dumnezeu a vrut să se înconjoare şi i-a chemat la El. Că n-a vrut să poarte mască, treaba lui. Că a făcut campanie ... treaba lui.  Este urât ce facem. A murit un om. Cum să vorbeşti urât despre el? Cum să-l denigrezi? Ăsta e stilul nostru. Un nou brand, românesc: răutatea, invidia, jignirile, răutatea", a comentat reputata interpretă.

Un amplu interviu Mirabela Dauer, duminică, de la ora 13, la News Magazine

Bogdan Stanoevici a murit în spital, cu câteva zile înainte de a împlini 63 de ani

Bogdan Stanoevici a murit în dimineaţa zilei de 12 ianuarie. Actorul a murit în spital, unde se afla internat de la jumătatea lunii decembrie.

Iniţial a fost diagnosticat cu COVID-19 şi a fost tratat în alt centru spitalicesc. A a fost intubat pe 16 decembrie, în stare gravă, iar după două zile a fost mutat în secția ATI, unde s-ar fi ales și cu o infecție nosocomială.

Pe 24 decembrie, Bogdan Stanoevici a fost preluat de la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Capitală, iar apoi a fost transferat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu, unde a suferit mai multe intervenții chirurgicale şi fost trecut pe oxigenare extracorporală, o măsură menită să îi pună plămânii în repaos total pentru o perioadă de până la două săptămâni.

Stanoevici a fost una dintre vocile publice împotriva măsurilor luate de autorităţi în contextul pandemiei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close