Antena 3 CNN Life O mireasă şi-a anulat nunta, după ce a aflat că mama ei îşi plătise viitorul ginere să o ia de nevastă

O mireasă şi-a anulat nunta, după ce a aflat că mama ei îşi plătise viitorul ginere să o ia de nevastă

Viitoare soacră şi-a plătit bine viitorul ginere ca să-i ducă fiica în faţa altarului. Povestea nu a avut un final fericit, pentru că tânăra a aflat la timp complotul mamei şi a anulat nunta.

O mireasă şi-a anulat nunta, după ce a aflat că mama ei îşi plătise viitorul ginere să o ia de nevastă
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Ionescu    |    19 Mai 2021   •   13:26

Era într-o relaţie de doar două luni, când iubitul ei i-a propus brusc să se căsătorească.

Totul a fost atât de rapid și am fost dată peste cap. Nu-mi venea să cred. Când s-a lăsat pe genunchi, a scos un diamant masiv şi m-a întrebat dacă vreau; am spus da. Nu aveam nimic de pierdut”.

Cuplul a început la scurt timp să facă pregătirile necesare pentru nuntă. Atunci când părinții ei s-au oferit să plătească pentru tot au început să apară câteva semne de întrebare în mintea femeii.

Mai întâi, mama sa i-a cumpărat cea mai frumoasă și scumpă rochie de mireasă.

„Mama mi-a cumpărat cea mai superbă rochie (foarte scumpă) și părinții mei au plătit pentru toată nunta. L-am întrebat mereu de ce ai lui nu au plătit pentru nimic, dar mi-a spus că familia mea a insistat şi că ai lui sunt oricum săraci”, a scris ea.

Răspunsul viitorului soţ i-a trezit însă suspiciuni şi mai mari. Nu înţelegea cum este posibil ca el să-şi fi permis să-i cumpere un inel cu diamant dacă familia lui ar fi fost, într-adevăr, săracă, potrivit The Mirror.

Aşa că tânăra a început să investigheze.

„Am făcut nişte săpături până am găsit magazinul din care mi-a cumpărat inelul, aşa că am mers acolo pentru a vedea dacă piatra este într-adevăr reală. Vânzătorul mi-a spus că este unic, ba chiar şi-a amintit când a fost cumpărat. Ei bine, se pare că mama l-a cumpărat, nu el. Problema era că mama a cumpărat inelul cu o lună înainte să-mi cunosc măcar logodnicul”, povesteşte tânăra.

Femeia a decis să termine imediat relaţia cu logodnicul său şi a anunţat toţi invitaţii că nunta s-a anulat. Tânăra consideră că întregul fiasco are legătură cu o discuţie în care i-a recunoscut mamei sale că ar fi bisexuală, detaliu care celei din urmă nu i-a convenit.â

I-am recunosct că sunt bisexuală cu un an înainte de toate acestea. Mă întreb dacă a fost pentru că era atât de disperată să mă vadă cu un bărbat și nu cu o femeie. Acum mă întâlnesc cu o femeie minunată, iar eu și mama mea nu mai vorbim” a conchis tânăra.

×
Subiecte în articol: nunta inselatorie mireasa
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close