Antena 3 CNN Life Mireasa care a continuat nunta deși mirele a murit: „Adevărata iubire durează pentru totdeauna"

Mireasa care a continuat nunta deși mirele a murit: „Adevărata iubire durează pentru totdeauna"

„Adevărata iubire durează pentru totdeauna", asta şi-a spus o tânăra mireasă din Roma care a decis, printr-un gest simbolic, să continue nunta chiar dacă partenerul ei a murit în urma unui accident petrecut chiar în ziua în care cei doi urmau să-şi unească destinele.

Mireasa care a continuat nunta deși mirele a murit: „Adevărata iubire durează pentru totdeauna"
Sursa foto: pexels.com
de Claudia Popovici    |    22 Sep 2021   •   23:11

O tânără mireasă din Roma a emoționat o comunitate întreagă în momentul în care a aflat că viitorul ei soț şi-a pierdut viaţa într-un teribil accident cu scuterul, chiar înainte de nuntă.

Deşi aflată într-o stare de şoc puternic, Giuseppina a decis să continue ceremonia în memoria partenerului ei căruia i-a declarat iubire veșnică.

Dorinţa ei a fost susținută şi de preoţi care au acceptat să numească acest moment „căsătorie după moarte”, ca un simbol al iubirii eterne, notează presa locală citată de stiridiaspora.ro

„Andrea va fi întotdeauna al tău și numai al tău”, a spus preotul paroh, celebrând o dragoste care depășește toate granițele, chiar și a morții”. Pe tot parcursul ceremoniei, Giuseppina a purtat buchetul de mireasă. 

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close