Antena 3 CNN Life Mirela Vaida, amenințată în direct de fratele lui Ioniță de la Clejani: „Dacă aș putea să arunc o găleată de apă opărită…”

Mirela Vaida, amenințată în direct de fratele lui Ioniță de la Clejani: „Dacă aș putea să arunc o găleată de apă opărită…”

Mirela Vaida a fost amenințată, în timpul emisiunii pe care o moderează, de nimeni altul decât Roger, fratele lui Ioniță de la Clejani, care se afla în legatură directă prin telefon și care a fost deranjat de comentariile celor din platou.

Mirela Vaida, amenințată în direct de fratele lui Ioniță de la Clejani: „Dacă aș putea să arunc o găleată de apă opărită…”
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Iul 2021   •   12:39

Roger, fratele lui Ioniță de la Clejani, a amenințat de două ori că, dacă ar putea, ar turna o găleată de apă opărită pe toți cei aflați în platoul emisiunii moderate de Mirela Vaida. Prezentatoarea i-a transmis că va cere ajutorul polițiștilor.

Roger a fost sunat pentru a oferi un punct de vedere cu privire la presupusul fiu nerecunoscut al fratelui său, cel care ar fi murit la vârsta de 8 ani. În platou se afla și Ramona de la Clejani, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, și Adriana Bahmuțeanu.

„Atât aș dori să spun și-mi cer iertare: dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă opărită pe toată lumea care sunteți în platou…(…) De ce nu a fost la timpul acela?(…) A fost o greașeală a tinereții (n.r.- când a fost întrebat dacă știa că Ioniță are un copil cu Viorica Rudăreasa). Eu am iubit în viața mea 2.000 de femei.

Dacă la fiecare și-mi cer iertare făceam dragoste și se ducea mâine și poimâne cu altul și cu altul… acum dacă eu eram un lăutar celebru trebuiau să vină toți copiii că sunt ai mei? Îmi cer iertare, pe timpul lui Ceaușescu era vorba fiecare copil trebuie să aibă un tată (n.r.- când a fost întrebat dacă Ioniță a recunoscut-o pe Ramona). Dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă…”, a spus Roger în direct, la Acces Direct.

”Eu o s-o iau de bună, pentru că mi se pare că amenințările în această țară nu sunt luate în considerare de către nimeni”

„De ce vorbim așa? Nu putem vorbi așa, nu de asta v-am introdus în direct. Am fi vrut să ne spuneți din partea familiei ce știți.(…) E urât ceea ce faceți și e o amenințare. Eu pot să o iau ca atare. Ceea ce faceți dumneavoastră e o amenințare și eu acum sunt obligată să spun autorităților să ia în considerare această amenințare, pentru că noi nu am făcut decât să vă dăm dreptul la un punct de vedere”., a transmis Mirela Vaida.

„ Nu sunt eu pe persoană fizică vinovată de faptul că această fată (n.r.- Ramona de la Clejani) a spus că a mai avut un frate de tată cu același frate celebru. Eu, Adriana, etc., suntem aici ca și jurnaliști, eu sunt un moderator. V-am dat posibilitatea să spuneți cel mai bine ce s-a întâmplat. Eu n-am de unde să știu dacă e adevărat ce spune Ramona sau bunicii acelui copil, tocmai de aceea aveam nevoie de o altă părere.

Dumneavoastră intrați și amenințați. Ați făcut-o de două ori, deși v-am atras atenția. Eu o s-o iau de bună, pentru că mi se pare că amenințările în această țară nu sunt luate în considerare de către nimeni”, a mai spus Mirela Vaida, în emisiunea pe care o prezintă.

Fulgy, reclamat la poliție de Ramona de la Clejani. Tânăra a obținut ordin de protecție după ce ea și fetițele ei au fost amenințate cu violul

Ramona Manole, cunoscută ca Ramona de la Clejani, a depus o plângere penală împotriva fratelui ei vitreg, fulgy. Aceasta susține că tânărul a amenințat-o pe ea și copiii săi cu violul, și a obținut un ordin de restricție împotriva lui.

Vioica de la Clejani a reacțioat dur la adresa Ramonei. Față a povestit, pentru Antena 3, cum a început cearta și de ce a fost amenințată.

"Eu port același nume cu ei. Numele de scenă, numele oficial. Ramona Manole, Ramona de la Clejani. Eu port același nume cu tatăl meu. A fost o amenințare destul de cruntă. Dacă mi-a impus, și de-asta m-am și supărat.

'Dacă nu te duci în televiziune și declari că tu nu ești față lui Ioniță și te folosești de imaginea noastră, eu voi veni peste tine și peste fetele tale și te voi viola și pe tine și pe fetele tale.'

A spus că o să mă omoare. Singura metodă a fost să merg la poliție, să cer ordin de protecție, să contactez avocatul, pentru că nu se poate așa ceva.

Am nevoie de protecție în momentul de față. Mă așteptăm că mama lui Fulgy să aibă o atitudine mai înțeleaptă. Păi dacă băiatul tău vine și spune că îmi violează copiii, tu vrei să îmi spui că asta e balivernă?

Singură persoană ar trebui să fie tatăl meu, să discute și să aplaneze situația. Pentru că eu am trăit niște momente de groază. Mie îmi este teamă să mai merg în mașină, să mai plec unde am treabă. Sunt nevoită să merg cu bodyguarzii după mine."

Mirela Vaida, în lacrimi la Sinteza Zilei: ”De două luni de zile trec printr-o traumă de nedescris”

Mirela Vaida a vorbit în luna mai, la Sinteza Zilei, despre teama pe care o trăiește în ultima perioadă, după ce femeia care a atacat-o cu o piatră în platoul Acces Direct și-a făcut din nou apariția.

”Pot să spun că am început să mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi în care ajung acasă. Atunci când știi că ești moderator și că totul este în mâini tale ai acea forță și, mai ales după un astfel de șoc, am adrenalina aceea care mă ține vie, îmi dă nerv, și mă face să fiu vocală. Î

n momentul în care plec de acolo și mă schimb de haine eu sunt doar un om. Și sunt un om extrem de vulnerabil, care de două luni de zile trec printr-o traumă de nedescris pe care am încercat să n-o arăt și sunt un om care nu vrea decât să ducă o viață normală, liniștită.”, a declarat Mirela Vaida pentru Antena 3.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close