Antena 3 CNN Life Moștenitoarea Imperiului berii Guinness a murit la numai 19 ani! Fratele ei mai mic a găsit-o fără suflare în piscină

Moștenitoarea Imperiului berii Guinness a murit la numai 19 ani! Fratele ei mai mic a găsit-o fără suflare în piscină

Faimosul clan Guinness, care pare urmărit de un blestem, a pierdut în mod tragic încă un membru al familiei sale. Moștenitoarea Honor Uloth, în vârstă de 19 ani, a murit într-un accident ciudat. Aceasta fost găsită fără suflare într-o piscină, de fratele ei de 15 ani, după o reuniune de familie. Vineri, familia „complet devastată” a dezvăluit că organele fetei au fost donate și vor salva cel puțin 4 vieți.

Moștenitoarea Imperiului berii Guinness a murit la numai 19 ani! Fratele ei mai mic a găsit-o fără suflare în piscină
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    16 Noi 2020   •   15:15

„Ea a arătat întotdeauna clar că, dacă i s-ar întâmpla ceva, ar dori ca organele sale să fie donate celor care au nevoie”, a declarat familia Guiness, vineri, potrivit DailyMail.

Honor Uloth, nepoata de 19 ani a lui Benjamin Guinness, al treilea conte de Iveagh, a fost găsită inconștientă la baza unei piscine, de fratele ei de 15 ani, după o reuniune de familie. Fratele ei mai mic a încercat să o salveze,însă fără rezultat.

Tragedia a avut loc pe 31 iulie, la conacul Guinness din Sussex, la un grătar la care au participat patru familii. Potrivit documentelor de anchetă obținute de Daily Mail, „gălețile de gheață umplute cu sticle de vin, bere și băuturi nealcoolice au fost presărate în jurul terenurilor mari, care aveau un cadru de alpinism, un teren de tenis, o groapă de foc și o piscină mare cu o cadă cu hidromasaj atașată. Domnișoara Uloth, care nu băuse alcool, a petrecut timp în cada, împreună cu două prietene, înainte de a face o baie în jurul orei 23:00. ”

„Celelalte două tinere au rămas în cada cu hidromasaj și priveau spre port cu spatele la piscină, fără să vadă unde se ducea Honor. La scurt timp, fratele lui Honor, care se îndrepta spre cada cu hidromasaj a văzut-o întinsă pe fundul piscinei. El a dat alarma și a scos-o din piscină. Adulții au început manevre de resuscitare în timp ce a fost chemată o ambulanță." potrivit lui Geoff Charnock, de la cabinetul legistului care s-a ocupat de anchetă.

„Aceste familii se cunosc de mulți ani și au avut multe întâlniri și grătare împreună. Pe parcursul serii, s-a ascultat muzică și toată lumea s-a bucurat de vremea caldă.

Până când Honor a fost scoasă din piscină, s-a constatat că suferise leziuni la nivelul umărului și creierului și a fost declarată moartă la spital, șase zile mai târziu, pe 6 august.

Familia Guinness: "Am pierdut o fiică și o soră care au adus lumină și bucurie nespusă în viața noastră”

 „Era atât de plină de distracție, râsete, bunătate și aventură. Ea a avut această abilitate de a aduce oamenii împreună și de ai face să se simtă bine. ”, a declarat familia pentru ziarul englez.

„Ultima ei zi a fost petrecută călare pe ponei de polo dimineața, văzându-și prietenii pe plajă după-amiaza și savurând o seară cu prietenii apropiați și familia la o cină delicioasă în aer liber. A fost ziua ei perfectă. ” a mai spus familia îndurerată.

„Vom prețui atât de multe amintiri despre ea: sunetul melodiilor cântate de ea la pian. Călărind în Sussex, pe caii pe care îi iubea; Dansând și cântând;  navigând prin iubitul ei port Chichester, unde a petrecut atâtea săptămâni fericite în timpul vieții sale; Călătorind prin lume cu ea și împărtășind uimirea și mirarea ei. ”

Ipoteza înaintată de Poliție este că tânăra s-a lovit cu capul pe o piatră, sărind în piscină, sau a alunecat și s-a lovit la cap înainte să cada în piscină.

Moartea lui Honor este cea mai recentă dintr-o serie de decese tragice din familia Guinness

Arthur Guinness, care a început fabrica de bere în 1759 și a devenit cel mai bogat om din Irlanda, a avut 21 de copii, dar a pierdut 10 înainte de moartea sa. Mulți dintre moștenitorii săi au devenit alcoolici, au murit în sărăcie sau au ajuns în instituții mentale.

Mai târziu, Lord Moyne, ministrul britanic pentru afacerile din Orientul Mijlociu, și el membru al familiei Guinness, a fost ucis în Cairo de către un grup terorist, Stern Gang, în 1944.

Unii cred că melodia Beatles, „O zi în viață”, a fost scrisă despre Tara Browne, fiul lui Oonagh Guinness Lady Oranmore, care s-a sinucis la volanul unui Lotus Elan, izbindu-se intenționat cu mare viteză de o dubă.

De asemenea, în 1978, Lady Henrietta Guinness a sărit de pe un pod din Umbria, Italia, în timp ce fiul ei Peter Guinness, în vârstă de patru ani, a fost ucis într-un accident de mașină, în același an.

×
Subiecte în articol: Guinness Honor Uloth
Parteneri
Cardul de energie, folosit de 4 milioane de români, dispare!
x close