Antena 3 CNN Life Modelul fake, care a luat minţile sportivilor şi miliardarilor, creat de Inteligenţa Artificială: "Cum este posibil să nu aibă iubit?"

Modelul fake, care a luat minţile sportivilor şi miliardarilor, creat de Inteligenţa Artificială: "Cum este posibil să nu aibă iubit?"

Emily Pellegrini, este un model creat de Inteligența Artificială (AI) care a reușit să păcălească mai multe vedete din lumea sportului, precum şi miliardari care i-au trimis invitaţii în Dubai şi la restaurante de lux.

Modelul fake, care a luat minţile sportivilor şi miliardarilor, creat de Inteligenţa Artificială: "Cum este posibil să nu aibă iubit?"
Sursa foto: Instagram I emilypellegrini
de Ştefan Petrică    |    09 Ian 2024   •   14:16

Pe rețelele de socializare, Emily Pelegrini se remarcă prin fizicul ei, părul lung și castaniu, atrăgând atenția fotbaliștilor, luptătorilor MMA și miliardarilor.

Cu toate acestea, această poveste are o întorsătură: nu este o persoană reală, ci un model generat de AI.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În ciuda faptului că există de doar patru luni, Emily a strâns un număr impresionant de urmăritori pe Instagram, de 212.000, datorită videoclipurilor și fotografiilor sale realiste.

Creată exclusiv prin inteligență artificială, Emily a devenit rapid o afacere profitabilă pentru creatorul ei, câștigând aproape 10.000 USD în doar șase săptămâni pe platforma de creare de conținut Fanvue, potrivit Marca

Creator surprins de succesul ei

În ciuda strălucirii asociate cu viața virtuală a lui Emily, inclusiv oferte pentru excursii la hoteluri de cinci stele și restaurante scumpe, realitatea din culise este departe de a fi plină de farmec pentru persoana care îi gestionează conturile.

"Am întrebat-o pe Chat GPT care este fata visată a unui bărbat obișnuit și spunea păr brunet lung și picioare lungi, așa că am făcut-o exact așa cum spunea”, a spus creatorul, potrivit sursei citate.

"Scopul a fost să o fac simpatică și atractivă. Am vrut să o păstrez cât mai reală. Ei cred că este reală. O invită în Dubai să se întâlnească și să mănânce la restaurante grozave.

A fost un moment în care am spus "ce naiba se întâmplă”, a mai precizat creatorul.

Între timp, un fotbalist al cărui nume nu a fost dezvăluit a întrebat-o: "Cum este posibil ca o asemenea doamnă frumoasă să nu aibă un iubit?”

Emily nu este singură în lumea ei generată de AI. Creatorul ei a prezentat i-a creat și o soră pe nume Fiona, care a câștigat deja aproximativ 30.000 de urmăritori pe Instagram.

×
Subiecte în articol: inteligenta artificiala model
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close