Antena 3 CNN Life Neil Patrick Harris, votat BĂRBATUL ANULUI de Universitatea Harvard

Neil Patrick Harris, votat BĂRBATUL ANULUI de Universitatea Harvard

Neil Patrick Harris, votat BĂRBATUL ANULUI de Universitatea Harvard
Sursa foto: Foto: latimesblogs.latimes.com
09 Feb 2014   •   17:18
Actorul Neil Patrick Harris a primit titlul de bărbatul anului din partea secţiei de teatru a Universităţii Harvard, în cadrul unei ceremonii fastuoase care parodiază un obicei datând din secolul al XVIII-lea, informează contactmusic.com, conform Mediafax.
Membrii asociaţiei Hasty Pudding Theatricals de la Harvard acordă în fiecare an titlul de femeia, respectiv bărbatul anului unui artist care s-a remarcat nu numai la Hollywood, ci şi pe scena de teatru sau în alte domenii. Clubul Hasty Pudding de la Harvard, fondat în 1795, reprezintă cea mai veche trupă de teatru de amatori din Statele Unite ale Americii.
Câştigătorii primesc o oală de budincă aurită, o tradiţie care datează din 1795, când 21 de studenţi de la Harvard au stabilit ca fiecare membru al noului club să aducă "o oală de budincă de cereale" la întâlnirile lor.
La ceremonia de decernare a titlului de bărbatul anului, care a avut loc vineri, la Universitatea Harvard, Neil Patrick Harris a oferit audienţei o imagine inedită. Actorul a purtat o perucă şi pantofi cu tocuri înalte.
După ce a acceptat prestigiosul trofeu, actorul în vârstă de 40 de ani a glumit spunând că "s-a simţit remarcabil pe tocuri".
Pe de altă parte, titlul de femeia anului din partea Universităţii Harvard a fost acordat, pe 30 ianuarie, actriţei Helen Mirren.
Anul trecut, titlul de femeia anului a revenit actriţei Marion Cotillard, în timp ce actorul Kiefer Sutherland a fost desemnat bărbatul anului.
Neil Patrik Harris, protagonistul serialului de comedie "How I Met Your Mother", difuzat de televiziunea americană CBS, se află pe locul al patrulea în topul celor mai bine plătiţi actori de televiziune din SUA, cu un onorariu de 15 milioane de dolari.
Anul trecut, actorul a prezentat gala Primetime Emmy Awards, dar şi gala premiilor Tony, care sunt considerate echivalentul în teatru al Oscarurilor şi recompensează cele mai bune piese şi musicaluri de pe Broadway.

×
Subiecte în articol: audiente imagine pantofi tocuri traditie
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close