Antena 3 CNN Life Nikita, "fata de cartier" din București, în comă la spital. Mesajul fiicelor: "Murim şi noi dacă mama nu mai vine"

Nikita, "fata de cartier" din București, în comă la spital. Mesajul fiicelor: "Murim şi noi dacă mama nu mai vine"

Nikita, pe numele ei real, Mihaela Ispas, cunoscută drept "fata de cartier", s-ar afla în comă la spital de pe data de 31 iulie. Fetele sale au făcut anunţul cu privire la starea de sănătate a mamei lor chiar pe pagina de Facebook a acesteia.

Nikita, "fata de cartier" din București, în comă la spital. Mesajul fiicelor: "Murim şi noi dacă mama nu mai vine"
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Aug 2022   •   13:37

"Mama e în comă de duminică. Noi, Cristina şi Vanessa, vă rugăm să vă rugaţi să vină acasă. Murim şi noi dacă mama nu mai vine", se arată în mesajul publicat pe pagina de Facebook deţinută de Nikita

"Mama se află internată în spital de duminică după-amiază. Se afla pe stradă când s-a prăbușit din picioare, dintr-o dată!", a declarat pentru Impact.ro fata cea mare a Nikitei, Cristina, care are doar 13 ani.

"Nu cunosc amănunte despre starea de sănătate a mamei. Știu doar că este în comă. Mai multe lucruri nu au vrut să-mi spună medicii. Sunt totuși un copil de doar 13 ani!", a declarat fata cea mare a Nikitei, Cristina pentru Playtech.

Ea a lăsat să se înțeleagă că de duminică seara, ea și sora sa mai mica, Vanessa, locuiesc mai mult singure.

"De noi are grijă o prietenă a mamei, Ana. Sau alte cunoștințe comune. Dar nu știu ce se va întâmpla cu noi dacă mamei i se întâmplă ceva grav!", a spus fiica cea mare a Nikitei.

Potrivit Playtech, Cristina mai spune că din ziua nefericitului incident merge zilnic la spital în încercarea de a afla noi amănunte despre starea de sănătate a mamei sale, dar accesul ei e oarecum îngrădit, chiar dacă e rudă apropiată a pacientului, din pricina vârstei sale foarte mici. Micuța crede că starea actuală de sănătate a mamei e influențată de stresul și viața dificilă prin care mama sa a trecut, cel mai probabil în anii tinereții.

×
Subiecte în articol: Nikita coma
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close