Antena 3 CNN Life Nu a mai făcut dragoste de 12 ani! Ce s-a întâmplat cu ea când a încercat să întrețină din nou relații intime!

Nu a mai făcut dragoste de 12 ani! Ce s-a întâmplat cu ea când a încercat să întrețină din nou relații intime!

Nu a mai făcut dragoste de 12 ani! Ce s-a întâmplat cu ea când a încercat să întrețină din nou relații intime!
25 Mar 2018   •   16:24

Sophie Fontanel este scriitoare şi editor de modă al publicaţiei ”Elle”. Ea a luat decizia de a nu mai face sex când avea 27 de ani și un iubit cu care era de cinci ani. 

”La început, n-am spus nimănui nimic. Dar când primele întrebări au fost adresate, i-am mărturisit prietenului meu adevărul. Reacţiile au fost urâte. Toată lumea încerca să-mi găsească alt prieten. Le spuneam că nu sunt interesată de sex şi toţi credeau că sunt o fraieră. Trebuie să spui că sexul este foarte important, altfel devii un animal ciudat în ochii lor”, a povestit Sophie pentru "The Cut".

Sophie s-a mai îndrăgostit în cei 12 ani în care nu a avut o relație serioasă, însă susține că desi a simțit fiorii iubirii de două ori, nu a fost să fie. Femeia a decis ca după atâția ani de abstinență să întrețina din nou relații sexuale. Ea a vrut să fie ceva special și a așteptat în toată perioada aceasta bărbatul perfect. Însă din păcate totul s-a terminat prost.

“M-am îndrăgostit de două ori în aceşti ani. Dar, bineînţeles, era vorba de relaţii imposibile. Unul era căsătorit, iar celălalt era homosexual. Mi-am zis că o să mă reîntorc la sex atunci când o să merite”, a mai povestit Sophie.

”De-a lungul vieţii mele sexuale, am avut pauze şi perioade în care nu se întâmpla nimic. Pentru mine, nu era nicio problemă. Şi nu sunt vreo mironosiţă, absolut deloc. Mi-am început viaţa sexuală foarte devreme. Am avut câţiva prieteni, dar de cele mai multe ori când mă aflam în pat, nu eram prezentă. Ştiu că mai sunt multe alte femei ca mine. Făceam asta doar pentru că toată lumea o făcea. Dacă faci dragoste şi eşti dezamăgit, nu mai face. Recuperează-ţi libertatea. Sexul nu devine mai bun cu timpul, ci depinde doar de cât de mult vrei să-l faci. După ce aştepţi foarte mult timp să te întorci la activitatea sexuală, totul este incredibil, pentru că orice gest pare nou”,  a povestit ea. 

 

×
Subiecte în articol: ANI relatii femeie
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close