Antena 3 CNN Life Nu are organ genital, însă a întreținut relații sexuale cu 100 de femei. Cum a fost posibil

Nu are organ genital, însă a întreținut relații sexuale cu 100 de femei. Cum a fost posibil

Nu are organ genital, însă a întreținut relații sexuale cu 100 de femei. Cum a fost posibil
09 Oct 2015   •   11:19

Andrew Wardle, în vârstă de 40 de ani, nu are organe genitale, însă susține că a făcut sex cu 100 de femei. În cadrul unui documentar care a avut recent premiera, el a mărturisit ce metode a folosit pentru a le păcăli pe femei. Bărbatul din Marea Britanie a întâlnit-o pe Fedra, în vârstă de 24 de ani, din Ungaria, într-un hotel. Un timp au avut o relație la distanță, bărbatului fiindu-i ușor să evite sexul. Când s-au mutat împreună el i-a spus că are probleme cu rinichii si astfel iar tânăra a acceptat o relație platonică timp de un an.

După 40 de ani de minciuni, bărbatul a recunoscut totul într-un interviu dat unei publicații tabloide din Regat. Asta fără să îi mărturisească înainte totul iubitei lui.

S-a culcat cu peste 100 de femei... oferind, nu primind... El lua droguri pentru ca minciunile să pară credibile

”Cunosc bine anatomia femeii, dar și psihicul feminin. Am încredere în mine în pat și știam ce să fac să le țin la distanță de corpul meu. Când terminau, totul era ok”, a spus bărbatul.

Britanicul obișnuia să consume ecstasy, amfetamine sau LSD pentru a oferi o scuză credibilă atunci când, în timpul unei aventuri de o noapte, nu putea să întrețină relații sexuale.

Bărbatul a consultat în cele din urmă un medic, care i-a promis că după patru operații în doi ani va avea un penis funcțional. Acesta va fi construit din muschi prelevat de pe brațe. Deși inițial a vrut să pună punct relației cu Fedra, în cele din urmă și-a făcut curaj și a vorbit cu ea despre chinul prin care a trecut toată viața. Cei doi sunt încă împreuna, iar Fedra îl va ajuta în drumul spre recuperare.

×
Subiecte în articol: penis femei droguri
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close