Antena 3 CNN Life Nu mai consuma aceste băuturi dacă ai această grupă de sânge! Riscul imens la care te expui. Descoperire de ultimă oră a cercetătorilor

Nu mai consuma aceste băuturi dacă ai această grupă de sânge! Riscul imens la care te expui. Descoperire de ultimă oră a cercetătorilor

Ce este mai bun decât o cana de ceai fierbinte într-o zi friguroasă de iarnă? Sau un pahar de ceai răcoritor cu gheață într-o zi toridă de vară? Desigur, există o mare varietate de ceaiuri cu o mulțime de beneficii, mirosuri și gusturi diferite. Ceea ce este surpinzător însă este faptul că specialiștii spun că ceaiul trebuie băut în funcție de grupa de sânge pe care o avem.

Nu mai consuma aceste băuturi dacă ai această grupă de sânge! Riscul imens la care te expui. Descoperire de ultimă oră a cercetătorilor
Sursa foto: pixabay
de Manuela Sturzu    |    20 Iul 2020   •   16:50

”Dieta tipului de sânge”, o dietă din ce în ce mai populară în toată lumea, face parte din activitatea medicului naturopat, dr. Peter J. D’Adamo. Acesta spune că, dacă știți care este grupa dumneavoastră sanguină, puteți beneficia de această revelație medicală uimitoare.

Grupa sanguina 0

Persoanele care au această grupă sanguină au, adesea, probleme cu stomacul, care se poate manifesta ca reflux gastroesofagian. Astfel, aceste persoane trebuie să consume ceaiuri cu efecte benefice pentru organism, cum ar fi ceaiul de ginseng sau ghimbir. Ceaiul verde, este, de asemenea, recomandat. 

Ceaiurile care trebuie evitate de persoanele cu grupa sanguină 0 sunt cele de aloe sau mătase de porumb. 

Grupa sanguină A

Doctorul Peter J. D’Adamo consideră că persoanele cu această grupă sanguină sunt, adesea, anxioase. Astfel, cele mai recomandate ceaiuri sunt cele care calmează. Lavanda, ceaiurile taiwaneze, iasomia, teiul, sunt doar câteva exemple. De asemenea și coada șoricelului, gălbenelele, cimbrul, măceșele și sunătoarea. Pe de altă parte, aceștia trebuie să evite ceaiurile care conțin cafeină, cum ar fi ceaiul verde și negru. 

Grupa sanguină B

Persoanele cu această grupă sanguină sunt considerate letargice, sau lente, atfel încât este bine să consume ceaiuri revigorante, revitalizante. Printre acestea, amintim ceaiul verde, de păpădie, mentă și cimbru. Nu le face bine ceaiul de lumânărică sau de tei.

Grupa sanguină AB

Grupa sanguină AB este cea mai rară în rândul oamenilor, tocmai de aceea, persoanele care fac parte din ea sunt greu de generalizat. Cu toate acestea, potrivit ”dietei tipului de sânge”, aceste persoane ar trebui să evite băuturile puternic cofeinizate precum cafeaua și ceaiul negru. În schimb, ar trebui să consume ceaiuri din plante verzi, precum mentă sau lemn de santal. Ceaiurile de brusture, mușețel sau lemn dulce sunt și ele foarte bune.

Sursa: ba-bamail.com

 

×
Subiecte în articol: ceai grupa sanguina
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close