Antena 3 CNN Life Numai de Bine: Cum luptăm cu trecerea timpului

Numai de Bine: Cum luptăm cu trecerea timpului

Numai de Bine: Cum luptăm cu trecerea timpului
08 Mar 2015   •   10:17

Anii ne prind din urmă şi observam, în special noi, femeile, ca lasa urme din ce în ce mai vizibile pe chipul nostru.

Aşa că astăzi vom vorbi despre diferenţa dintre vârsta cronologică şi vârsta metabolica. De câte ori nu aţi întâlnit o persoană careia nu îi daţi anii din buletin.

Din pacate, după 30 de ani când procesul de degradare celulară se înteţeşte, din ce în ce mai puţini oameni arata sau se simt bine şi în forma.

Ce este vârsta cronologica?  Este vârsta indicata de un act de identitate, în funcţie de anul naşterii.

Ce este vârsta metabolica? Este vârsta celulelor noastre, ea ne indica anii reali pe care îi poarta trupul nostru. Este bine de ştiut ca procesul de îmbatrânire ne afecteaza diferit. Şi ca, pentru fiecare om anii lasa urme diferite, atât în interior, cât şi în exterior. Vârsta noastra metabolica este influenţata de: procentul de OXIGENARE a organismului, de ENERGIA utilizata pentru funcţionarea celulelor, de NIVELUL produşilor de DEGRADARE a celulei, cât şi de ATACUL radicalilor liberi. 

Cercetatorii spanioli au investit timp, bani şi energie pentru a găsi soluţia pentru încetinirea îmbatrânirii. Şi au reuşit, spun studiile, printr-o terapie combinată, numită şi terapia IN/ OUT bazată pe 3 ingrediente naturale: extractul din seminţe de strugure, extractul de rodie şi seleniul. Cu toţii ne dorim sa fim şi sa ramânem sanatoşi, iar acest lucru sa se reflecte şi în exterior. Timpul nu trebuie sa reprezinte un impediment în calea tinereţii şi sănătăţii.

×
Subiecte în articol: Numai de bine ela craciun
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close