Antena 3 CNN Life Numai de bine: Trucuri care vă ajută să nu daţi greş cu accesoriile

Numai de bine: Trucuri care vă ajută să nu daţi greş cu accesoriile

Numai de bine: Trucuri care vă ajută să nu daţi greş cu accesoriile
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    21 Iun 2015   •   13:47

Papionul este pe cale să devină cea mai importantă semnătură a bărbatului modern. Şi cum detaliile fac întotdeauna diferenţa, atenţia în alegerea lui este crucială.  

 
Dimensiunea, ţesătura, imprimeul şi momentul în care urmează să purtaţi acest accesoriu sunt lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le cunoască, iar stiliştii vă ajută să nu daţi greş.
 
Pentru vara lui 2015, designerii nu recomandă ceva extravagant, însă pun accentul pe papioane simpatice şi batiste cu printuri vesele. Dar tocmai varietatea a creat o supraaglomerarea acestora.
 
Scopul buzunarului de la piept al sacoului este unul decorativ, iar vara aceasta sunteţi sfătuiţi să-l folosiţi din plin. Batistele din in au căpătat culori şi imprimeuri nenumărate, iar tot ce trebuie să faceţi este să vă căutaţi un accesoriu pe gustul şi personalitatea fiecăruia. De asemenea, felurile în care poţi aranja o batistă de buzunar sunt infinite, doar imaginaţia vă stă în cale.
 
Cravata skinny a fost la modă în anii `60, dar s-a demodat în anii '80 - când cravatele tradiţionale, mai largi, au intrat în trend. Anul acesta însă, acest stil retro pare să facă o revenire, dar nu pentru oricine.
 
În funcţie de forma feţei, dar şi de lungimea gâtului, papionul trebuie să respecte şi el o anumită proporţionalitate. Astfel, un papion îngust este potrivit unei persoane al cărui gât este subţire şi obrazul prelung. O faţă rotundă impune un papion mai lat. Dar şi mai importantă este conjunctura în care îl asortăm.
 
Sezonul acesta sunt în trend costumele în orice nuanţă de albastru, dar mai ales ţesăturile potrivite.

Informaţiile au fost prezentate duminică, la emisiunea Numai de bine, de la Antena 3.
 

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close