Antena 3 CNN Life Nume românești predestinate succesului

Nume românești predestinate succesului

Nume românești predestinate succesului
Sursa foto: Foto: pixabay.com
06 Dec 2018   •   13:56

Nu poți avea control asupra personalității fiicei tale și nici nu poți alege cu cine va semăna, însă îi poți alege numele, care, i-ar putea influența succesul. 

Alexandra – provine din limba greacă și înseamnă "a proteja, a apară". Cele care poartă acest nume sunt femei puternice, care știu întotdeauna ce vor.

Ana – provine din limba ebraică și înseamnă "a binevoi". Femeie răbdătoare și perfecționistă este mereu atentă la detalii și nu scapă nimic din vedere.

Andreea - originar din limba greacă și semnifică "curaj". Ai un al șaselea simt foarte bine dezvoltat ceea ce te face să te bazezi mai mereu pe intuiție.

Carmen - în limba ebraică înseamnă "grădina". Ești o fire pragmatică și sensibilă reușind să îmbini sensibilitatea cu raționalitatea de cele mai multe ori.

Cristina- provine din limba latină unde semnifică "urmașul lui Iisus". O persoană pacifistă și încăpățânată de cele mai multe ori.

Elena – înseamnă "rază de soare" în limba greacă. Te pricepi foarte bine la medierea conflictelor și asta datorită faptului că nu îți plac certurile, potrivit clickpentrufemei.ro.

 

×
Subiecte în articol: nume succes
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close