Antena 3 CNN Life Nuntă de 59 de milioane de dolari, la Paris. Povestea cuplului care a organizat "evenimentul secolului" | Au închiriat Opera Garnier, Castelul Vilette și au adus invitații cu avioane private

Nuntă de 59 de milioane de dolari, la Paris. Povestea cuplului care a organizat "evenimentul secolului" | Au închiriat Opera Garnier, Castelul Vilette și au adus invitații cu avioane private

Imagini de la o nuntă de lux, organizată la Paris, au ajuns virale, pe toate platformele de socializare. Organizarea evenimentului întins pe cinci zile ar fi costat 59 de milioane de dolari, astfel încât nunta a intrat în istorie ca fiind una dintre cele mai scumpe din lume.

Nuntă de 59 de milioane de dolari, la Paris. Povestea cuplului care a organizat "evenimentul secolului" | Au închiriat Opera Garnier, Castelul Vilette și au adus invitații cu avioane private
Sursa foto: Instagram/ Madelaine Brockway
de Mia Lungu    |    28 Noi 2023   •   18:24

Madelaine Brockway și Jacob LaGrone se cunosc de trei ani, iar pe 18 noiebrie 2023 și-au unit destinele la Paris, într-un decor de poveste. Imaginile de la nunta lor au făcut deja înconjurul lumii.

Antreprenoarea Madelaine Brockway are 26 de ani si este din Fort Worth, Texas, SUA. Tatăl ei, Robert „Bob” Brockway, este președintele și CEO-ul Bill Ussery Motors, compania-mamă a Mercedes-Benz din Coral Gables și Mercedes-Benz din Cutler Bay, Florida.

Jacob este originar din Nashville și a absolvit Universitatea din Mississippi, în martie 2020. Potrivit LinkedIn, el a lucrat în industia divertismentului. A recrutat oameni talentați pentru Asociația de Muzică Country între 2013 și 2014.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cheltuielile totale pentru nuntă se ridică la 59 de milioane de dolari, potrivit The Economic Times.

Potrivit publicațiilor străine, cei doi și-ar fi adus invitații la Paris cu avioane private.

Mireasa a povestit despre fiecare etapă a evenimentului pe TikTok. Mirii au sosit la Paris cu 5 zile înainte, timp în care au pus la punct ultimele detalii.

Imaginile cu cina organizată în cinstea celor doi, la Opera Garnier din Paris, au devenit virale pe internet.

View this post on Instagram

A post shared by The Lake Como Wedding Planner (@lakecomoweddings)

"Opera Garnier, una dintre cele mai frumoase locații din Paris, a fost locul unde am găzduit cina de bun venit pentru Madelaine și Jacob. Întreaga experiență a fost influențată de istoria bogată a Operei", au menționat organizatorii evenimentului. 

Petrecerea de nuntă s-a desfășurat la Castelul Villette, unde oaspeții au fost uimiți de decorul alb.

Madelaine a purtat o rochie haute couture și sandale personalizate de la Dior. 

Cina pentru invitați a fost organizată într-o seră, decorată cu lacrămioare.

Pentru dansul mirilor, a fost invitată trupa Maroon5, care a cântat „She Will Be Loved”. 

View this post on Instagram

A post shared by The Lake Como Wedding Planner (@lakecomoweddings)

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close