Antena 3 CNN Life Nunta anului, în politică: Fiul cel mic al lui Adrian Năstase se căsătorește în august cu logodnica lui

Nunta anului, în politică: Fiul cel mic al lui Adrian Năstase se căsătorește în august cu logodnica lui

Veste-bombă în politică. Fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase, Mihnea Daniel, şi logodnica sa Corina Corolevschi se căsătoresc vara aceasta.

Nunta anului, în politică: Fiul cel mic al lui Adrian Năstase se căsătorește în august cu logodnica lui
Sursa foto: Facebook/ Mihnea Nastase
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Iun 2021   •   16:51

Fericitul eveniment se anunţă unul de cinci stele, cu invitaţi speciali şi va avea loc în august la Clubul Diplomaţilor din Capitală. Viitorii miri formează un cuplu de aproximativ şase ani. Mihnea şi Corina însă nu sunt doar iubiţi. Cei doi sunt şi parteneri de afaceri. La finalul lunii mai, cuplul şi-a făcut un camping modern pe plaja de la Corbu.

"Va fi un eveniment fastuos, având în vedere că ambii miri provin din familii cu ștaif. Cei doi, până la nuntă, au descis să își pună și o afacere la punct.

Vor fi selectați pentru nuntă invitați cât mai apropiați de cele două familii, având în vedere că nu pot să facă o nuntă mare. S-au gândit foarte bine pe cine vor chema la nuntă.

Despre Corina, știm că este fosta campioană balcanică și campioană la Națională, la atletism. Despre Mihnea, știm că și el cochetează cu politica și activează în cadrul Parlamentului European, în calitate de consilier.", a povestit, la Antena 3, Georgiana Murgilă, realizator ShowBlitz

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close