Antena 3 CNN Life Nuntă cu manele și mitraliere, unde invitații trag focuri de armă în fața lui Adrian Minune: "Nu mă sperii așa repede eu. Am dat copilul la o parte"

Nuntă cu manele și mitraliere, unde invitații trag focuri de armă în fața lui Adrian Minune: "Nu mă sperii așa repede eu. Am dat copilul la o parte"

Imagini incredibile de la o nuntă din România, în plină stradă. Mai mulți invitați trag cu mitralierele și pistoalele, în fața manelistului Adrian Minune.

Nuntă cu manele și mitraliere, unde invitații trag focuri de armă în fața lui Adrian Minune: "Nu mă sperii așa repede eu. Am dat copilul la o parte"
de Mia Lungu    |    10 Sep 2021   •   14:15

Mai mulți bărbați au tras cu pistoale și mitraliere, în fața cântărețului de manele Adrian Minune și tuturor invitaților de la o nuntă. Deși evenimentul avea loc acasă la miri și erau înconjurați de mulți oameni, inclusiv copii, indivizii par în largul lor să tragă focuri de armă în mod repetat, în plină stradă.

"Când ei au tras a fost în 2018, în Chișînău. Serviciile i-au luat dimineață, pe oameni, din casă, am auzit. Pentru că nu au respectat regulile munițiilor și armelor. La ei e un obicei, la fiecare nuntă se întâmplă chestia asta.

Cu toate că și-au asumat, știau că dimineață o să fie luați din casă. Toate serviciile m-au sunat (n.r. acum) ca să dau declarație pentru că odată ce apare pe post ce a apărut, toate serviciile m-au sunat. Mâine o să mă duc să dau declarație. Dar atunci in 2018, nu, pentru că nu a fost pe teritoriul României.

Nu mă sperii așa repede eu. De aceea am și rămas între ei. Am dat copilul la o parte...".

"Atunci când eșți posesor de armă faci un curs în care ti se explică că nu ai voie cu niciun fel de armă la orice fel de adunare publică. Iar nunta este o adunare publică.", a explicat, la Antena 3, Iulian Surugiu, lider al Sindicatului Național al Agenților de Poliție.

"Să mergi cu arme la nuntă, nu e în regulă. Probabil au văzut la parlamentari că se bat în Parlament și au zis hai să mergem și noi la nuntă.

Poliția e din ce în ce mai puțină. Foarte mulți polițiști ies la pensie, cei mai tineri sunt mai puțin pregătiți. Un deficit de personal de 25 de mii de polițiști. Foarte mulți care stau în birouri, în loc să stea în stradă. Lipsește sectoristul și parcă nimeni nu aude.", a mai precizat acesta.

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close