x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

O asistentă a avut grijă de o pacientă grav bolnavă, dar la scurt timp după decesul acesteia a găsit ceva sub pernă. „Bătrânețea este o batjocură la adresa ființei”

de 14 Feb 2018   •   12:24
O asistentă a avut grijă de o pacientă grav bolnavă, dar la scurt timp după decesul acesteia a găsit ceva sub pernă. „Bătrânețea este o batjocură la adresa ființei” 132
Foto: pixabay.com

Într-un azil de bătrâni, o infiermieră a descoperit o scrisoare în camera unei femei care se stinsese din viață. După ce a citit-o, asistenta a izbucnit în lacrimi. 

„Ce dură este natura! Bătrânețea este o batjocură la adresa ființei umane și transformă oamenii în niște alienați. Corpul ne părăsește, forța dispare, iar în locul inimii apare o piatră. Cu toate acestea, toate femeile acestea bătrâne de care ai grijă păstrează naivitatea.

Inima acestor femei bătrâne zâmbește din când în când, chiar și în momentele în care se ceartă cu tine. Bătrânele acestea vâd în tine o copilă și te înțeleg perfect.

Amintește-ți aceste cuvinte nu ca să îmi ridici o statuie sau ca să mă plângi că nu mai sunt acum, ci ca să vezi sufletul din spatele mâinilor tremurânde și a pielii tăbăcite de soartă. Te-am iubit ca pe copilul meu!”, și-a încheiat bătrâna scrisoarea, potrivit unica.ro.

sati