Antena 3 CNN Life O înșela și dorea să divorțeze. Însa soția i-a dat o lecție cutremurătoare

O înșela și dorea să divorțeze. Însa soția i-a dat o lecție cutremurătoare

O înșela și dorea să divorțeze. Însa soția i-a dat o lecție cutremurătoare
27 Iul 2017   •   10:31

Aceasta femeie a simtit ca ceva merge prost in casnicia lor. O durea ingrozitor, insa dupa o perioada de gandire a stiut ce este de facut. A trecut peste toate si peste tot, doar ca să îl mai stie un pic alături de ea. Iar la final, vei intelege de ce. Este atât de trist… Iata povestea acestei intamplari, asa cum a fost relatata chiar de catre sotul ei:

„Cand am ajuns acasa in acea noapte, sotia mea pregatea masa. I-am luat mana convins că trebuie să ii spun că vreau să divortez: ‘Am ceva sa-ti marturisesc’. Am deschis subiectul cu calm. Ea nu parea deranjata de cuvintele mele, insa m-a intrebat in soapta: ‘De ce?’.

Am evitat sa raspund. Asta a enervat-o. Si-a aruncat deoparte furculita si a strigat la mine: ‘Tu nu esti barbat!’.

In acea noapte nu am mai vorbit intre noi. Ea plangea. Stiu ca incerca sa afle ce s-a intamplat cu casnicia noastra. Dar cu greu ii puteam oferi un raspuns satisfacator. Inima mea apartinea alteia.

Nu o mai iubeam. Imi era mila de ea. Cu un puternic sentiment de vina i-am inmanat o intelegere de divort, in care ii lasam ei casa si masina. S-a uitat la hartie dupa care a rupt-o intr-o mie de bucati. Femeia care petrecuse zece ani din viata cu mine se purta ca o straina. Mi-a parut rau pentru timpul pe care l-a pierdut, dar nu puteam sa mai dau inapoi. Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: inselat lectie sot divort poveste
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close