Antena 3 CNN Life O spectatoare a fost sfâşiată de un leopard, la circ. Cum s-a produs atacul

O spectatoare a fost sfâşiată de un leopard, la circ. Cum s-a produs atacul

O spectatoare a fost sfâşiată de un leopard, la circ. Cum s-a produs atacul
23 Dec 2016   •   21:46

O femeie a fost sfasiata de un leopard, dupa ce felina a scapat din ringul de la circ si a atacat-o.

Lyubov Yakovleva era la circ in Bogotol, Siberia, impreuna cu finul ei, Timofey, in varsta de patru ani, atunci cand a avut loc atacul in urma caruia femeia a fost ranita grav, relateaza Siberian Times, conform Stirile ProTV. 

Leopardul Loki a fost scos din ring inainte de a-si incepe reprezentatia, pentru ca devenise agresiv. La un moment dat, insa, a fost readus pe scena, angajatii circului considerand ca se linistise. In momentul in care a ajuns din nou pe ring, Loki s-a repezit direct la Timofey, care era in al saselea rand. Nasa lui nu a stat deloc pe ganduri si l-a acoperit cu trupul ei pentru a-l proteja de felina. Loki si-a infipt ghearele si coltii in bratul femeii si l-a sfasiat. Medicii se tem ca femeia nu-si va mai putea folosi niciodata bratul.

Ceilalti spectatori au inceput sa tipe ingroziti, in timp ce angajatii circului au prins leopardul si au inceput sa-l traga. Femeia de 53 de ani este grav ranita, insa viata nu i-a fost pusa in pericol. Intentioneaza acum sa dea in judecata circul. 

×
Subiecte în articol: leopard atac circ femeie
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close