Antena 3 CNN Life Poveștile incredibile ale unor oameni de succes care au plecat de jos. Jim Carrey locuia într-o dubă

Poveștile incredibile ale unor oameni de succes care au plecat de jos. Jim Carrey locuia într-o dubă

Poveștile incredibile ale unor oameni de succes care au plecat de jos. Jim Carrey locuia într-o dubă
Sursa foto: Foto: Facebook / Jim Carrey Is Here
07 Oct 2016   •   19:15

Poveștile unor vedete de la Hollywood sunt demne de filme de Hollywood câteodată. Nu toți artiștii pe care îi știm din filmele de succes au plecat cu șanse mari în viață, dar unii dintre ei și-au depășit limitele și au reușit să ajungă vedete internaționale. Iată câteva dintre aceste povești, conform publicației Independent.

James Cameron, regizorul a nenumărate filme de succes, trăia în mașina lui, pentru că nu avea casă. Cameron a vândut drepturile pentru filmul The Terminator pentru un dolar. Filmul a realizat profit de 77 de milioane de dolari.

Jim Carrey locuia într-o dubă Volkswagen și într-un cort, în fața casei surorii lui. Carrey recunoaște, în autobiografia sa, că în aceste momente teribile ale vieții și-a dezvoltat puternic simțul umorului.

Hale Berry, laureată cu un premiu Oscar, a locuit, când avea 21 de ani, într-un cămin pentru oameni fără adăpost. Hale Berry s-a mutat la New York la acea vârstă și a rămas repede fără bani. Mama ei a decis că ar fi mai bine să nu îi trimită bani, așa că Hale a ajuns într-un adăpost.

Daniel Craig, celebru pentru rolul său din filmul James Bond, a dormit pe bănci în Londra. Craig este acum un actor de succes, dar a trecut inclusiv prin episoade în care a dormit sub cerul liber și a fost și chelner.

 

×
Subiecte în articol: povesti daniel craig James Cameron oscar
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close