A fost diagnosticată cu o boală cumplită, dar nu s-a lăsat bătută. Acum, mii de oameni îi urmează exemplul. Ce a reușit să facă femeia

17 Mai 2016   •   13:12
A fost diagnosticată cu o boală cumplită, dar nu s-a lăsat bătută. Acum, mii de oameni îi urmează exemplul. Ce a reușit să facă femeia Galerie foto (5) Foto: Facebook

Krystal Miller, o femeie în vârstă de 32 de ani din SUA, mama a trei copii, a fost diagnosticată cu o boală cumplită în urmă cu 17 ani. Modul în care femeia a reușit să facă față acestei provocări a vieții a impresionat mii de oameni pe internet.

Miller suferă de o boală boala Crohn, ce nu-i permite să meargă la baie. Ea a fost suspusă unei intervenții chirurgicale prin care i-a fost îndepărtată o parte din intestin, iar acum este nevoită să poarte în permanent o pungă în care se depun toate reziduurile.

În ciuda greutăților cu care se confruntă, femeia a reușit să impresioneze întreaga lume cu puterea de care a dat dovadă. Miller postează pe rețelele de socializare imagini care în care arată că îşi acceptă cu seninătate soarta. Ea vrea să le arate celor care se confruntă cu probleme similare că trebuie să fie mândri de trupurile lor și că nu trebuie să le lase descurajați.

Boala Crohn, cunoscută și sub numele de sindromul Crohn sau enterită regională, este un tip de boală inflamatorie intestinală ce poate afecta orice parte a tractului gastrointestinal, de la gură până la anus.

Sursă: Daily Mail

 

Parteneri
x close