Antena 3 CNN Life Oameni A postat un mesaj pe Twitter după atentatele din Bruxelles. Ce s-a întâmplat după câteva ore. „Nimic nu e mai deprimant decât...”

A postat un mesaj pe Twitter după atentatele din Bruxelles. Ce s-a întâmplat după câteva ore. „Nimic nu e mai deprimant decât...”

A postat un mesaj pe Twitter după atentatele din Bruxelles. Ce s-a întâmplat după câteva ore. „Nimic nu e mai deprimant decât...”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Mar 2016   •   18:11

Ann Glorieus lucra de acasă când a auzit despre atentatele din stațiile de metrou și aeroportul din Bruxelles. Gândurile ei s-au îndreptat imediat către miile de oameni care au rămas pe drumuri, fără să aibă posibilitatea de a se deplasa către cei dragi. Așa că a decis să-și transforme propria mașină în taxi și să vină în ajutorul victimelor.

„Nimic nu e mai deprimant decât să fii blocat într-un loc, când tot ce-ți dorești este să fii lângă cei dragi”, a declarat tânăra.

Glorieus este una dintre sutele de belgieni care au folosit hashtagul #IkWilHelpen (vreau să ajut), pe Twitter, pentru a oferi sprijin persoanelor afectate de atentate.

Inițial, tânăra a făcut o cursă din Bruxelles către Aalst, o localitate aflată la 30 de kilometri depărtare. Apoi s-a întors în capitala Belgiei, a mai luat patru studenți blocați în gara din Bruxelles și i-a condus la Antwerp, la 40 de kilometri depărtare.

S-a întors acasă la ora 1 noaptea.

Tânăra a declarat pentru Upworthy că s-a simțit bine că a putut face ceva pentru cei care aveau nevoie. „Când îi ajut pe alții mă ajut, de fapt, pe mine”, a precizat tânăra.

×
Subiecte în articol: atentate Bruxelles
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close