Antena 3 CNN Life Oameni Acest bărbat primește felicitări de ziua lui în fiecare an de la soția lui care a murit de cancer 

Acest bărbat primește felicitări de ziua lui în fiecare an de la soția lui care a murit de cancer 

Acest bărbat primește felicitări de ziua lui în fiecare an de la soția lui care a murit de cancer 
07 Ian 2019   •   17:21

O femeie care, din păcate, a decedat de cancer la vârsta de doar 34 de ani, a aranjat ca soțul ei să primească în fiecare an de ziua lui, după moartea ei, felicitări scrise de ea de mână. 

Kate Granger era un doctor de succes în Marea Britanie, iar în august 2011 a fost diagnosticată cu o tumoare mică desmoplastică, care este o formă rară și agresivă de cancer și tinde să apară în jurul abdomenului. Deși dr. Granger a primit inițial chimioterapie, ea a decis să înceteze tratamentul în 2012, astfel încât să își poată desfășura activitatea importantă în domeniul sănătății. În cele din urmă, femeia a decedat în Iulie 2016.  

Înainte de a muri, ea a scris o serie de felicitări pentru ziua de naștere a soțului ei, fiecare adnotată cu data la care ar trebui să fie deschisă. Pe 11 aprilie, acesta a împărtășit pe Twitter felicitarea de la soția lui: "Către iubitul meu. Ai schmbat prefixul, ai ajuns la 40 de ani! Ți-a dispărut părul sau nu încă ?! Te iubesc enorm, acum și pentru todeauna. K.“ 

Dl. Pointon și-a exprimat emoțiile de a primi cardul la aproape doi ani de la moartea soției sale: "Este o felicitare atât de emoționantă pe care am primit-o de ziua mea de naștere de la soția mea minunată. Ea este întotdeauna cu mine și mi-a scris felicitări pentru multe zile de naștere ce vor urmă. Îmi lipsește atât de mult. Sper că te fac mândru, frumosul meu înger din cer.” 

Obiectivul soțului în postarea felicitării pe rețelele de socializare a fost să îi inspire pe alții care ar putea suferi de boli grave să se gândească la ceea ce ar putea face pentru a ușura durerea celor dragi dacă vor muri. 

Sursă: The Independent 

 

×
Subiecte în articol: casnicie cancer

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close