Antena 3 CNN Life Oameni Andreea Răducan:”Viaţa este într-adevăr o continuă competiţie, a fost important să găsesc drumul potrivit şi zic eu că am reuşit”

Andreea Răducan:”Viaţa este într-adevăr o continuă competiţie, a fost important să găsesc drumul potrivit şi zic eu că am reuşit”

Andreea Răducan:”Viaţa este într-adevăr o continuă competiţie, a fost important să găsesc drumul potrivit şi zic eu că am reuşit”
Sursa foto: Foto: elacraciun.ro
11 Sep 2013   •   14:10

Viaţa este într-adevăr o continuă competiţie, a fost important să găsesc drumul potrivit şi zic eu că am reuşit, a spus fosta gimnastă Andreea Răducan, într-un interviu acordat Elei Crăciun.

Zâmbetul larg este primul lucru pe care îl observi la Andreea Răducan. Este un om cald și pozitiv și din prima clipă simți că o cunoști de o viață. Și simți că stai de vorbă cu un mare sportiv, dar mai ales cu un mare iubitor de sport. Andreea pare fragilă, dar este foarte puternică. Știe că prin multă muncă visele pot deveni realitate și că nimic nu cade din cer. Secretul este încrederea ! Trebuie să crezi în tot ceea ce îți propui să faci. Aceasta este una dintre lecțiile pe care le-am învățat de la Andreea Răducan. Și nu este singura. Vă invit să citiți un interviu despre un om tare frumos.
 
Oamenii te cunosc și te admiră pentru statutul de sportiv. Povestește-ne despre Andreea din prezent, despre Andreea post perioada sportivă.

Am urmat un curs firesc, cred eu. A fost o perioadă în care am încercat să-mi construiesc “noua viață”, mult diferită față de cea cu care eram obișnuită. Viața este într-adevăr o continuă competiție, a fost important să găsesc drumul potrivit și zic eu că am reușit. Am avut norocul să fac întotdeauna ce mi-a plăcut și mai mult decât atât, să fac cu drag. Și asta se vede. Am câștigat respectul oamenilor ca sportivă și n-aș vrea să-i dezamăgesc acum.
 
Ce ai simțit când ai renunțat la cariera sportivă? Ce planuri ți-ai făcut? Ce ți-ai dorit?

A fost un moment destul de dificil, însă a fost o decizie pe care a trebuit să mi-o asum. Am înțeles foarte bine faptul că organismul meu nu mai răspundea cerințelor, care nu sunt deloc puține sau simple, când vorbim despre gimnastica de înaltă performanță. Planuri nu mi-am făcut, pentru că am fost conectată la tot ce a însemnat viața de cantonament, însă am știut că după ce îmi voi încheia cariera, voi avea suficient timp să-mi fac alte planuri.

Citeşte restul interviului pe elacraciun.ro

×
Subiecte în articol: ela craciun
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close