Andrei Gheorghe a murit. Fostul om de radio și televiziune avea 56 de ani - biografie

19 Mar 2018   •   23:18
Andrei Gheorghe a murit. Fostul om de radio și televiziune avea 56 de ani - biografie

Andrei Gheorghe a murit. Andrei Gheorghe a fost un prezentator și realizator de radio și televiziune din România. Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani. Andrei Gheorghe lasă în urmă o fiică, Anastasia (sau Stasi, cum o alinta omul de radio) în vârstă de 24 de ani.

La 22.25 a fost înregistrat un apel la 112 cu informația că Andrei Gheorghe a fost găsit în baie. La această oră, membrii familiei și cei apropiați sunt în stare de șoc.

Poliția a confirmat în direct la Antena 3 decesul lui Andrei Gheorghe.

Andrei Gheorghe a murit. Tatăl lui, originar din România, a studiat la școala de aviație din Lipețk, Rusia, iar mama sa rusoaică fiind, era chiar fiica comandantului școlii de aviație. Andrei a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția rusă-engleză), Universitatea din București.

Între 1991 și 1993 a fost reporter special la Radio Constanța și a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanța (1993- 1996; "Videomania", "Vineri 13"). Pro FM București (1996-2002;"Midnight Killer" "13-14"), și "Lanțul Slăbiciunilor" la Pro TV.

În 2002 și 2003 realizează la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" și reia emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, și apoi în perioada 2005-2006, la Radio Total.

În 2004 este consilier media și realizator de emisiuni ("Politica, frate!" și "Am o știre pentru tine!") la Realitatea TV. A scris la "Academia Cațavencu" și în ghidul "24-FUN". În afară de realizarea de emisiuni radio și TV, a deținut funcții de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanța și Pro FM București, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 București. În 2006 în colecția "Ego Publicistică" de la Polirom a apărut volumul "Midnight Killer - Banalitatea s-a născut la oraș", însoțit de un CD audio.

Omul de televiziune Florin Călinescu a reacționat în fața acestei tragedii și și-a amintit de omul de cultură cu o voce aparte și un destin aparte.

Protagonist a multe momente memorabile, Andrei Gheorghe va rămâne în amintirile multora pentru o secvență televizată, unde nu el a fost protagonistul. Fostul premier Emil Boc cade, în direct, la Antena 1.

Andrei Gheorghe a murit. Ultimul mesaj postat de realizator pe pagina sa de Facebook datează de pe data de 19 februarie, iar omul de media anunța ca s-a întors, după ce pagina de Facebook îi fusese suspendată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close