Antena 3 CNN Life Oameni Andrei Huțuleac, cel mai bun actor al anului 2019: „Mama și-a dorit să devin medic. Nu am alergat niciodată după premii”

Andrei Huțuleac, cel mai bun actor al anului 2019: „Mama și-a dorit să devin medic. Nu am alergat niciodată după premii”

Andrei Huțuleac, cel mai bun actor al anului 2019: „Mama și-a dorit să devin medic. Nu am alergat niciodată după premii”
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
31 Aug 2019   •   14:49

Actorul Andrei Huțuleac, noua revelație a teatrului românesc, a primit în anul 2019 premiul UNITER, trofeul pentru cel mai bun actor într-un rol principal.

Tânărul actor a mărturisit că în meseria de actor a întâmpinat mai multe obstacole. Părinții săi nu au fost de acord, însă, în momentul în care visul s-a materializat, părinții i-au acceptat vocația.

„Mama și-a dorit toată viața de la mine performanță. Ea nu a știut că performanța avea să vină în alt domeniu. Ea și-a dorit să devin medic. În liceul citeam foarte multe cărți despre istoria filmului american”, a mărturisit Andrei Huțuleac.

„Vreau să fac lucrurile pentru că așa vreau. Nu fac fața ideii de concurență, de competiție. Nu pentru note. Nu pentru diplome. Acest concept, mai ales în spațiul nostru este un concept paralel cu realitatea. Mulți vor să demonstreze. Eu nu voiam să demontrez ceva”, a mai subliniat tânărul actor.

Interviul integral realizat de Florentina Fântânaru la emisiunea ”De-a Viața Ascunselea”

×
Subiecte în articol: De-a viața ascunselea actor
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close