Antena 3 CNN Life Oameni Au făcut poza aceasta la nunta fiicei lui, apoi nimic nu a mai fost la fel. „Nu știi niciodată când o să fie ultima oară”

Au făcut poza aceasta la nunta fiicei lui, apoi nimic nu a mai fost la fel. „Nu știi niciodată când o să fie ultima oară”

Au făcut poza aceasta la nunta fiicei lui, apoi nimic nu a mai fost la fel. „Nu știi niciodată când o să fie ultima oară”
Sursa foto: Foto: Facebook
07 Sep 2016   •   15:36

O nuntă din Costa Rica s-a transformat într-o adevărată tragedie. Tatăl miresei a murit la câteva minute după ce a dansat cu fiica sa. Tim Buchanan, în vârstă de 54 de ani, a suferit un atac de cord fatal în fața nuntașilor.

După tragedie, Jeni Buchanan, soția bărbatului, a postat un mesaj impresionant pe Facebook: „Nu știi niciodată când o să fie ultima oară. Tim a intrat în viața mea într-un moment dificil, m-a ajutat să-mi revin și să devin o persoană puternică… Era cel mai frumos suflet pe care l-am cunoscut și viața mea nu o să mai fie niciodată la fel fără el. Știu cât de mult mă iubea, știu cât de mult iubea familia pe care am format-o”, a scris femeia în mesaj.

Mesajul de pe Facebook era însoțit de o fotografie realizată chiar la nunta fiicei sale, cu numai câteva momente înainte ca Tim să moară.

×
Subiecte în articol: mireasa nunta
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close