Antena 3 CNN Life Oameni „Când m-am uitat în laptopul prietenului meu, nu mi-a venit să cred ce am găsit. Sunt speriată și confuză”

„Când m-am uitat în laptopul prietenului meu, nu mi-a venit să cred ce am găsit. Sunt speriată și confuză”

„Când m-am uitat în laptopul prietenului meu, nu mi-a venit să cred ce am găsit. Sunt speriată și confuză”
11 Apr 2019   •   13:18

O cititoare The Gardian cere sfatul experțiilor în relații a publiației:„Recent am aflat din calculatorul prietenului meu că a căutat pe Internet bărbați îmbrăcați în lenjerie de femei. Asta înseamnă oare că este atras de asta? Sau că îi plac bărbații? Sunt speriată și confuză. Nu știu ce să cred.” 

Pamella, expertă în relații pentru The Guardian este de părere că această descoperire nu este alarmantă, ba dimpotrivă. „Fiți recunoscătore că sunteți cu o persoană curioasă din punct de vedere sexual, căreia nu îi este frică să experimenteze. Mulți bărbați doresc să se îmbrace în haine de femeie.”, spune Pamela.

Asta nu înseamnă că bărbatul este gay sau bisexual. Multor bărbați heterosexuali le plac materialele folosite în hainele de femei și cât de comfortabile sunt. S-ar putea pur și simplu ca lenjeria să îi ofere o senzație erotică. Pamela este de părere că acest lucru ar trebui discutat deschis și explorat din punct de vedere sexual, fără a judeca.

În final, Pamela roagă femeia să nu mai caute prin calculatorul iubitului ei pentru că asta chiar poate fi un motiv de destrămare a relației. . 

Sursă: The Guardian

×
Subiecte în articol: relatie
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close