Antena 3 CNN Life Oameni Carmen Avram, despre una dintre cele mai frumoase dovezi de dragoste: „O s-o ţin minte până la sfârşitul vieţii mele”

Carmen Avram, despre una dintre cele mai frumoase dovezi de dragoste: „O s-o ţin minte până la sfârşitul vieţii mele”

Carmen Avram, despre una dintre cele mai frumoase dovezi de dragoste: „O s-o ţin minte până la sfârşitul vieţii mele”
02 Dec 2014   •   13:32

Într-un interviu acordat publicaţiei online larevista.ro, Carmen Avram, realizatoarea emisiunii „În premieră”, de la Antena 3, a povestit despre una dintre cele mai frumoase dovezi de dragoste pe care le-a primit vreodată.

 „O s-o ţin minte până la sfârşitul vieţii mele, pentru că ea a venit de la nişte oameni care nu m-au cunoscut până acum patru ani. Şi asta e informaţie în premieră! În primele cinci-șase luni ale acestui an am fost bolnavă. Din cauza unei afecţiuni declanşate, se pare, de stres, a trebuit să trec printr-un tratament destul de complicat, care nu numai că îmi limita acțiunile – fiindu-mi afectate mâinile – dar mai şi necesita un ritual anume, de două-trei ori pe zi. Dar, pentru că, de multe ori, eram la serviciu când trebuia aplicat tratamentul şi pentru că eu nu puteam s-o fac singură, colegii mei m-au îngrijit zi de zi. În toate cele cinci-șase luni, până m-am făcut bine. Forţându-mă să accept chiar şi când eu încercam să refuz. Dacă asta nu e cea mai frumoasă dovadă de dragoste, nu ştiu care e”, a dezvăluit Carmen.

Tot despre colegii ei, Carmen a spus, fără nicio rezervă sau şovăială, că sunt cei mai buni oameni de televiziune. Ea consideră echipa de la „În premieră” cea mai frumoasă şi cea mai bună echipă cu care a lucrat şi pe care a cunoscut-o. „Funcţionează ireproşabil. E nu numai receptivă, ci avidă de nou. Inovează, inventează, creează. Din pasiune pentru meserie. Poţi să mă trezeşti noaptea, din somn, şi o să-ţi dau acelaşi răspuns: echipa noastră e cea mai bună din câte am întâlnit”, a mai adăugat realizatoarea.

Carmen Avram este realizatoarea emisiunii „În premieră” (difuzată duminica, de la ora 21:00, la Antena 3), cea mai premiată emisiune de reportaje şi anchete din România, având în palmares numeroase premii naţionale şi internaţionale, precum APTR, AIB Londra, New York Festivals, dar şi o nominalizare la Premiile Internaţionale Emmy 2014.

×
Subiecte în articol: carmen avram
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close