x close

Concursul care dă glas românilor de Ziua Naţională. ''1 România'', cea mai frumoasă competiție de idei. Povestea lui Carmen Turcu

28 Noi 2019   •   12:07
Concursul care dă glas românilor de Ziua Naţională. ''1 România'', cea mai frumoasă competiție de idei. Povestea lui Carmen Turcu Foto: Captură Antena 3

1 România. Au mai rămas doar trei zile pana la cea de-a patra ediţie a concursului ''1 România'', cea mai frumoasă competiţie care aduce ideile dumneavoastră în prim-plan.

1 România. Într-un spectacol jurizat de cei mai cunoscuţi jurnalişti Antena 3, dăm împreună glas românilor de 1 Decembrie.

1 România. Opt concurenţi se vor confrunta duminică, de la 20:00, în marea finală 1România. Îi veţi cunoaşte pe toţi aici, la Antena 3.

1 România. Unul dintre finalişti este Carmen Turcu, din Medgidia.

1 România. Carmen Turcu are 30 de ani și e din Medgidia Constanța. A lucrat într-o companie în port, în domeniul petrolier, departamentul de radio comunicații și apoi cel de calitate. 

Carmen susține că nu simte neapărat că a avut regrete, ci doar dezamăgiri pe parcurs.

”Nu simte neapărat că are regrete. A avut dezamăgiri pe parcurs. Uitându-se acum în spate i se pare însă că lucrurile s-au întâmplat pentru un motiv, că așa a trebuit să se întâmple.
Poate sunt câteva lucruri pe care le-ar fi făcut mai din timp, unele pe care le-a amânat, poate aici niște regrete.”, a spus Carmen.

 

Parteneri
Parteneri
sati