Antena 3 CNN Life Oameni Cum a descoperit Claudiu Bleonţ magia Crăciunului

Cum a descoperit Claudiu Bleonţ magia Crăciunului

Claudiu Bleonţ şi-a deschis sufletul pentru telespectatorii Antena 3. Actorul ne-a dat reţeta pentru a redescoperi magia Crăciunului.

Cum a descoperit Claudiu Bleonţ magia Crăciunului
Sursa foto: Antena 3
de Cristina Ştefan    |    26 Dec 2021   •   18:34

L-am întâlnit pe Claudiu Bleonţu, la Teatrul Dramaturgilor, într-o pauză dintre repetiţii.

De ce nu a renunţat Claudiu Bleonţ niciodată la meseria de actor

Plin de energie şi, cu zâmbetul pe buze, ne-a povestit de ce nu a renunţat niciodată la meseria de actor. Acesta spune că, actoria este meseria care îl duce zilnic, în mii de călătorii.

"Masca teatrului, e o mască care râde şi o alta care plânge. Dar e aceeaşi mască, nu sunt două chipuri diferite. Aceeaşi mască ţine şi este, ca de la latitudinea mea, având liberul albitru, să văd în ceea ce trăies, partea luminoasă, partea plină de rost, de ce magică întâmplare că trăiesc", spune Claudiu Bleonţ.

Actorul recunoaşte că, perioada în care a fost nevoit să joace fără public, i-a arătat pentru prima oară, o nouă faţă a meseriei de actor.

Cum l-a schimbat pandemia pe Claudiu Bleonţ

"Totdeauna, fără să îmi dau seama, pentru că nu am mai trecut prin aşa ceva. Atenţia, prezenţa celor din sală, mă influenţa fără să fiu conştient. Acum, absenţa lor, mă face să fiu mult mai riguros, mai rece şi mai tehnic, într-un sens bun. Pandemia ne-a pus în situaţia în care trebuie să ne gândim doar ce putem astăzi, vedem ce aduce mâine, ceea ce este o lucrare benefică creşterii umanului din noi", adaugă actorul.

Perioada sărbătorilor de iarnă îl trimite cu gândul la copilărie şi familie.

Cum a descoperit Claudiu Bleonţ magia Crăciunului

"Magia Crăciunului mai există, absolut. Într-un fel, magia Crăciunului e o sărbătoare exterioară. Ea mărturiseşte o poveste interioară. Noi suntem cei care renaştem, ne naştem, de fiecare dată, în această perioadă", consideră Claudiu Bleonţ.

Actorul are şi un mesaj pentru cei care, uneori, nu găsesc motive de bucurie, în preajma sărbătorilor.

"Închide ochii şi respiră! Atât. E magic!", a spus îndrăgitul actor.

 

×
Subiecte în articol: Claudiu Bleonț Crăciun
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close