Antena 3 CNN Life Oameni „De când soțul meu a devenit vegan, relația noastră s-a stricat. Îmi este dor de....”

„De când soțul meu a devenit vegan, relația noastră s-a stricat. Îmi este dor de....”

„De când soțul meu a devenit vegan, relația noastră s-a  stricat. Îmi este dor de....”
Sursa foto: Pixabay
30 Mar 2019   •   12:34

O femeie s-a izbit de o problemă mar rar întâlnită: „Soțul meu de peste 20 de ani a devenit vegan, după ce și-a pierdut tatăl. Există probleme mult mai grave decât un partener vegan dar totuși nu fac față. Am zile întregi în care nu gătesc cu el și el nu gătește cu mine. Nu vreau să îl jignesc sau să îl las să mă jignească. Nu cred că veganismul este o alegere bună nici pentru planetă, nici pentru el. Eu aleg să urmez o dietă scăzută în carbohidrați și știu că nu avem cum să ne convingem unul pe celălalt. 

El a slăbit mult, arată grozav și este mulțumit de alegerea lui. Sunt extrem de tristă că niciodată nu voi mai putea avea o masă adevărată cu el și simt că propaganda vegană l-a înlăturat de familia sa. După pierderea tatalui a devenit și o persoană destul de greu de înțeles, mai ales că ne luptăm și cu copii noștri aflați la vârsta adolescenței. Simt nevoia să discut cu el la o masă bună, cum făceam pe vremuri.” 

Analissa, specialisă în probleme de familie pentru The Guardian, este de părere că mâncarea este un aspect extrem de important într-o relație, care poate uni sau separa două persoane. Cu toate acestea o astfel de problemă este de obicei una de logistică. Specialista este de părere că o astfel de frustrare îndreptată spre dieta partenerului, arată că la baza relației există probleme mai grave. De multe ori când oamenii nu sunt fericiți într-o relație, se uită la diferențe, pentru a găsi un motiv de a justiifica nefericirea dintre ei. Veganismul nu este adevărata problemă,  iar cel mai probabil unva există ceva mai îngrijorător. 

Sursă: The Giardian

×
Subiecte în articol: masa mancare
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close