Antena 3 CNN Life Oameni De la un suflet pentru un alt suflet. Cum pot schimba câteva cuvinte viaţa unui om

De la un suflet pentru un alt suflet. Cum pot schimba câteva cuvinte viaţa unui om

De la un suflet pentru un alt suflet. Cum pot schimba câteva cuvinte viaţa unui om
Sursa foto: Foto: Facebook
08 Feb 2013   •   10:49

În decembrie 2012, la puţin timp după ce soţia lui a murit în Spitalul Presbiterian din New York, un american a primit o scrisoare impresionantă de la medicul care o tratase pe femeie.

„Sunt doctorul de la Urgenţe care a tratat-o pe soţia dumneavoastră duminica trecută. Am aflat ieri că a încetat din viaţă şi am vrut să vă scriu ca să-mi exprim condoleanţele. În cei 20 de ani în care am lucrat la Urgenţe, nu am scris niciodată o scrisoare unui pacient sau familiei unui pacient, întrucât întâlnirile cu aceştia sunt de scurtă durată şi nu rămâne timp pentru interacţiune personală. Cu toate acestea, în acest caz, am simţit o legătură specială cu soţia dumneavoastră, care îşi păstrase un spirit atât de vesel în ciuda problemelor de sănătate şi a dificultăţilor de respiraţie. Am fost impresionant şi de faptul că păreaţi un cuplu extrem de legat şi iubitor. Eraţi lângă ea, o sprijineaţi, puneaţi toate întrebările necesare cu multă grijă şi calm.

Din experienţa mea de doctor, va pot spune că dragostea şi sprijinul unui membru al familiei reprezintă cel mai liniştitor cadou, singurul lucru care poate le poate aduce serenitate bolnavilor.

Îmi pare rău pentru pierderea dumneavoastră şi sper să găsiţi mângâiere în memoria spriritului soţiei dumneavoastră şi în legătura specială pe care aţi avut-o cu aceasta. Condoleanţe pentru dumneavoastră şi familia dumneavoastră
”.

Sursă: Reddit





 


 

×
Subiecte în articol: medic
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close