Antena 3 CNN Life Oameni După ce s-a mutat împreună cu iubitul ei, o tânără a început să aibă dubii în legătură cu relația lor. Ce au ajuns să facă e chiar deranjant pentru ea. Atunci, a început o relație cu... E fascinată!

După ce s-a mutat împreună cu iubitul ei, o tânără a început să aibă dubii în legătură cu relația lor. Ce au ajuns să facă e chiar deranjant pentru ea. Atunci, a început o relație cu... E fascinată!

O  tânără de 21 de ani povestește pentru The Guardian că s-a mutat împreună cu iubitul ei cu care este împreună de trei ani. Din păcate, imediat cum s-au mutat împreună fata și-a pierdut interesul față de el și se simte plictisită, mai ales pentru că cei doi nu fac nimic altceva decât să se uite la televizor.

După ce s-a mutat împreună cu iubitul ei, o tânără a început să aibă dubii în legătură cu relația lor. Ce au ajuns să facă e chiar deranjant pentru ea. Atunci, a început o relație cu... E fascinată!
Sursa foto: Pixabay
01 Ian 2020   •   14:03

Din cauza plictiselii tânăra început să vorbească cu un bărbat de la muncă care este cu 19 ani mai mare decât ea și are o soție și un copil. După câteva întâlniri s-au sărutat. Acum, tânăra nu știe dacă să își părăsească iubitul sau să rămână cu el, și dacă ar trebui să continuie aventura cu bărbatul însurat de care este fascinată. 

Mariella, expertă în relații pentru The Guardian atenționează tânăra că bărbatul însurat caută o distragere de la căsnicia eșuată. Același lucru însă îl face și ea, căutând o sursă de adrenalină în afara relației cu iubitul de care s-a plictisit. Totuși, Mariella este de părere că acest bărbat a făcut ceva bun: i-a deschis orizontul tineri și a făcut-o să înțeleagă că mai sunt mulți bărbați pe care îi poate cunoaște și cu care poate crea o legătură amoroasă.

O relație în care te simți închisă la 21 de ani nu este una normală, și arată clar că ceva nu merge între cei doi, deci cel mai bine ar fi să iasă din reșație în lume și să exploreze. 

Sursă: The Guardian 

 

×
Subiecte în articol: relatie aventura
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close