Antena 3 CNN Life Oameni Ea e femeia care visează că întreține relații sexuale cu tatăl ei. „E un coșmar din care nu știu cum să scap”

Ea e femeia care visează că întreține relații sexuale cu tatăl ei. „E un coșmar din care nu știu cum să scap”

Ea e femeia care visează că întreține relații sexuale cu tatăl ei. „E un coșmar din care nu știu cum să scap”
Sursa foto: Sursă: Pixabay
15 Mar 2019   •   17:29

O femeie mărturisește în anonimat pentru The Guardian o problemă care o deranjează seară de seară: „Am început să visez că întrețin relații sexuale cu tata și cu unul dintre frații mei. Par foarte reale și în ele, nimeni nu pare să fie deranjat de aceste relații neadecvate. Când mă trezesc mă simt scârbită, iar de cele mai multe ori visele par foarte reale până în momentul în care deschid ochii. Chiar aseară am avut un vis în care făceam sex cu tatăl meu. Visul s-a terminat când am realizat că nu este ok ce fac și că îmi doresc să fie din nou doar tatăl meu. Îmi doresc atât de mult să opresc aceste vise, dar nu am reușit. Ce să fac?”

Pamela, espertă în relații sexuale răspunde:„Relaxează-te. Visele sunt rar ceea ce par iar persoanele care apar în ele de cele mai multe ori nu sunt reprezentarea lor din viața reală, acestea fiind reprezentări alor alte entități, sau chiar ale propriei persoane. Întrebă-te : „Dacă fratele sau tatăl meu ar fi o parte din mine, care ar fi?”. Dacă de exemplu reprezintă familiaritatea sau bunătatea din tine, poate este un semn că asta cauți într-un partener. Acestea sunt vise interesante și ar merita să le cauți sensul.Ține un jurnal lângă pat și scrie-le de îndată ce te trezești Nu te uita doar la simbolurile generice, cum ar fi persoanele din vise, caută semnificația aprofundată.”

Sursă: The Guardian

×
Subiecte în articol: cosmar
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close