Antena 3 CNN Life Oameni Ei sunt cei trei polițiști care au salvat o familie, cu un bebeluș, și doi câini, după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de flăcări, în Predeal

Ei sunt cei trei polițiști care au salvat o familie, cu un bebeluș, și doi câini, după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de flăcări, în Predeal

Cristi, Gabi și Ștefan sunt cei trei polițiști care au intervenit fără să stea pe gânduri și au salvat o familie, cu un bebeluș, și doi câini, după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de flăcări, în Predeal.

Ei sunt cei trei polițiști care au salvat o familie, cu un bebeluș, și doi câini, după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de flăcări, în Predeal
Sursa foto: Facebook/Poliția Română
de Andreea Gelatu    |    28 Noi 2023   •   13:01

Cei trei tineri agenți de poliție au răspuns apelului la 112 și au pornit într-o acțiune contracronometru. Polițiștii au reușit să salveze, din casa care ardea ca o torță, două persoane adulte și o bunică ce avea în brate un copil de aproximativ un an. Apoi, când au intrat din nou în casă, agenții au ieșit și cu doi căței.

”Casa ne-a luat foc! Suntem din Predeal, veniți repede!” 

Acesta a fost apelul spre care colegii noștri au pornit într-o acțiune contracronometru!

Cristi, Gabi și Ștefan au acționat rapid și au intrat în casa cuprinsă de flăcări, pentru a salva o familie, cu un bebeluș de 10 luni. Cu empatie și promptitudine, s-au asigurat că nu mai este nimeni în casă, recuperând și doi patrupezi ai familiei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acțiune contracronometru

Intervenția a fost finalizată cu succes, alături de colegii de la pompieri! Devotamentul și angajamentul polițiștilor față de siguranța cetățenilor se văd la fiecare astfel de intervenție”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Poliției Române.

?112 „Casa ne-a luat foc! Suntem din Predeal, veniți repede!” ? Acesta a fost apelul spre care colegii noștri au pornit într-o acțiune ????????????????! ??? Cristi, Gabi și Ștefan au acționat rapid și au intrat în casa cuprinsă de flăcări, pentru a salva o familie, cu un bebeluș de 10 luni. Cu empatie și promptitudine, s-au asigurat că nu mai este nimeni în casă, recuperând și doi patrupezi ai familiei. Intervenția a fost finalizată cu succes, alături de colegii de la pompieri! Devotamentul și angajamentul polițiștilor față de siguranța cetățenilor se văd la fiecare astfel de intervenție! ? #PolițiaRomână

Publicată de Poliția Română pe Marţi, 28 noiembrie 2023

”La data de 27 noiembrie, la Poliția Stațiunii Predeal, un apel la numărul de urgență 112 a mobilizat polițiștii într-o intervenție rapidă și eficientă la un incendiu izbucnit într-o locuință. 

Echipa de intervenție, formată din trei tineri polițiști, și-a demonstrat angajamentul în gestionarea acestei situații critice. Astfel, la sosirea la locul incidentului, polițiștii au constatat că locuința era deja cuprinsă de flăcări.

Cu promptitudine, au evacuat persoanele aflate în pericol, doi adulți, o persoană în vârstă și un copil de aproape un an și s-au asigurat că aceștia sunt într-o zonă lipsită de pericol.

Într-un act de curaj și empatie, polițiștii s-au asigurat că în interiorul clădirii cuprinse de flăcări nu se mai află nicio persoană, iar recuperarea celor doi căței a reprezentat grija față de tot ceea ce poate fi salvat.

Echipa de polițiști a gestionat eficient situația și a colaborat cu serviciile de urgență pentru a minimiza riscurile, astfel că s-a reușit controlul și stingerea incendiul înainte de a se răspândi la alte locuințe.

Intervenția proptă a celor trei tineri polițiști a demonstrat devotamentul lor față de siguranța cetățenilor, Poliția Brașov reafirmându-și angajamentul de a-și proteja și servi comunitatea.”, a transmis IPJ Brașov.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close